New me – nytt år – ny kavaj

Har ju startat igång det här året med att bli singel . Fokusera på exakt det jag brinner för och bredda mina vingar i sporten. Jag känner mig lycklig, lättsam och det viktigaste av allt motiverad.

En del av det här inlägget är ett samarbete med TrolleCoMpany

Idag fick det bli en ny kavaj. Gick förbi sen sjukaste montern som en av mina samarbetspartners har, TrolleCompany med Cavelleria Toscana som en del av sortimentet . En röd kavaj fick spegla mitt nya jag.

Vad tycker ni? Jag älskar den…

Provade den först för att se om det ens fanns en chans den skulle passa mig. Men kände mig extremt bekväm i färgen . Den gjorde mig glad !

10 thoughts on “New me – nytt år – ny kavaj

  1. Grattis till placeringen m Laissa!! Du slog Roffe!! Your back!! Bam! Så bra asså. ⭐️⭐️ Kram

  2. Snygg kavaj. Tror du att du håller på att försöka ”hitta” dig själv med alla dessa förändringar eller varför tror du det blir så här? Hoppas du tig frågan rätt då jag tycker ”att hitta sig själv” är interessant!
    Kramizz❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *