En sak som är viktigt för mig

När jag är på meeting , eller i stallet hemma med såklart . Men inlägget kommer handla om meeting. Detta väldigt viktigt för mig att ha ordning runt mig och på min plats. Att hamna brevid någon som inte prioriterar det utan det är slängda täcken, men smutsiga paddar och någon cola burk får mig att stressa sönder.

Jag vill ha det hängt och putsat i ordning . Rena boxar och sopat runt mig. När jag lämnar stallet vill jag det ska vara ordning och rent . Både för mig och mina boxgrannar. Men så även för mina hästar.

Sen självklart är alla människor olika och prioriterar olika saker. Man behöver inte stå i det flådigaste stallet, men ordning kan lyfta första intrycket rejält.

Har alltid sagt. Det ska kunna komma en hästägare eller besökare mitt i morgon stöket i stallet. Det ska ändå se okey ut. Täcken ska hängas på boxdörr, det ska sopas efter varje mockas box osv. All utrustning putsad VARJE dag efter användning . Skulle inte kunna somna annars 🙂

Hur är ni i stallet och på meeting ? Tänker ni som jag eller annorlunda ?

Såhär ser jag ut idag!

13 thoughts on “En sak som är viktigt för mig

 1. Är precis likadan! Älskar dessutom att både sopa och putsa, så det kan var därför. Men jag bryr mig dock inte så mkt om hur andra gör, bara hästen sköts noggrant

 2. Tänker exakt som du, hatar oputsade grejer, ett inte sopat golv och när täckena ligger i en hög eller slarvigt upphängda!!

 3. Alltid städat, sopat, rent, upphängt och uppsnurrat det som ska.

  Fick frispel av att se dina bilder, det är slarv för mig.

 4. Är man inte orolig för att bli av med alla sakerna man har utanför boxarna på tävling. Folk som inte vet ditt eller mitt finns ju överallt tyvärr

 5. Håller med! Älskar ordning och reda!

  På tal om det så är det så jobbigt med dina bilder i bloggen som inte är rättvända….

 6. gillar verkligen din blogg men det är sååå jobbigt att läsa inläggen när majoriteten av bilderna är på fel håll 🙁

 7. Precis lika även fast jag håller på med travsport. Alltid mån om att utrustningen ska vara ren men framför allt rena hästar! Finns inget värre än att åka iväg med en långhårig, ofriserad häst på tävling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *