Efterlysning

Eget stall eller boxar önskas hyra.

Jag önskar flytta min verksamhet till nytt stall pga ökad förfrågan på boxar.

Jag är tävlingsryttare inom hoppning som tävlar på internationell nivå. Önskar hyra för min verksamhet eget stall med minst 6 boxar eller mer. Enbart boxar i större stall fungerar med. Då jag har verksamhet har jag en del grejer som större hinderpark , mkt utrusning och lastbil. Är ordningsam och har inget emot att stå med andra ryttare inom samma sport.

Viktigt att ha ett glatt humör och älska sporten , det ska man ta med sig till stallet anser jag 🐴🥕

Manege + paddock är ett måste.

Ystad med ca 30-45 min omnejd. Har körkort + bil så kan köra själv till och från stall. Sköter allt själv som in och uttag. Ev morgon / kvällsfodring är önskat att kunna tillhandahålla.

Mejla gärna nellieberntsson@hotmail.com

Utlovas glad och skötsam hyresgäst 😃

28 thoughts on “Efterlysning

  • Nellie tävlar och har tävlingshästar som hålls i kondition, det underlättar nog att ha en fungerande anläggning när man gör en elitsatsning.
   Rida ut i skogen kan hon ju göra överallt (nästan) men resten kanske är lättast att ha på samma ställe.
   🙂

    • När man tränar och tävlar hoppning underlättar det något enormt att ha sånt på gården istället för att åka iväg och hoppa varje gång (tänk då hur många resor det blir för Nellie som har många hästar). Hoppning kan man inte träna i skogen på samma sätt som t.ex. dressyr 🙂

  • För att kunna träna ordentligt varje dag och hålla sig till sin plan är det viktigt att ha tillgång till ridhus vid tex regn/blåst. Paddock är för att det är slitsamt för hästar att hoppas, ridas dressyr, mm, så för att inte slita onödigt på hästarnas kroppar behövs en paddock med bra underlag, så man inte alltid måste rida i ridhus.

   Sedan är såklart varierad träning och uteritter bra, men det är svårt att hoppa 130 hinder och kombinationer i skogen, eller på ängar där underlaget sällan är optimalt för den typen av jobb.

    • Det beror på vem man frågar. Det blir extra problematiskt om man har hästar som inte trivs med att vara i skogen. Mina måste vara i skogen 2-3 dagar i veckan för att variera underlag men den ena blir stressad av skogsturerna och därav blir det ingen bra ridning och den andra kan inte gå själv i skogen så det blir också problematik.

     Så jag anser att jag måste ha tillgång till ridhus och manege, sen skulle mina tränare slå mig i bakhuvet ifall jag sa att jag skulle enbart rida i skogen så det beror helt på vilka förutsättningar man har, vad man är van vid, vilka mål man har etc. Men för Mig och förmodligen för Nellie med Är det viktigt med ridhus och paddock.

     • Vad har det med saken att gora…? Aven folk som rider utan utrustning har vett nog att forsta att man som internationell tavlingsryttare i hoppning behover manege och paddock.. Handlar mer om att man ar inskrankt an huruvida man rider med sadel eller ej. Trist generalisering.

    • Men nu vill Nellie ha manege och paddock. Och då tar hon såklart ett stalldär det finns. För att hon vill. Så kan du hålla dig till vägar och skog. För att du vill. Inte svårare än så. Jag har själv min häst i ett stall där det finns paddock (som skottas av traktor på vintern) för VART FAN SKA JAG RIDA NÄR DET ÄR 2 METER PLOGKANT LÄNGS VÄGARNA SÅ JAG INTE ENS KOMMER IN I SKOGEN?! Jag står i ett stall med paddock utanför för jag skulle inte kunna motionera min häst ordentligt annars. Kan inte heller åka 20 mil varje gång för att ta mig till ett ridhus heller. Åh jag blir så förbannad. Låt Nellie önska och köpa/hyrs det hon vill för f*n.

     • Skall du ha sådan ton så tänker jag inte ens besvara mer än detta. 🙂

 1. Kolla med EMV dressage stable som ligger granne med hannes perfekt med skog/backar, ridhus, paddock dock inga stora hagar.

  • Håller med om EMV, har bara ridit förbi men det är supefin anläggning och underbara ridvägar, finns en anlagd travbana i skogen som
   är perfekt att galoppera och träna kondition på och jättemånga andra bra vägar 😀

 2. Pålsjö gård. En jätteanläggning, ligger dock ute till försäljning men det kanske går att hyra in sig där ändå?

 3. Va fint hästarna hoppade i Danmark! Laissa hade verkligen mycket bättre språngkurva nu, storskillnad.

 4. Stall katalei är till salu. Ligger utanför Staffanstorp. När till Lund och Malmö.
  Finns paddock, manege, skrittmaskin osv.
  Ingår bostad osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *