Kvällshoppning med superstars

Måste verkligen börja med att säga:

WOW vilka hästar jag sitter på. Laissa som jag köpte som 6 åring. Då hade hon inte gjort nåt. Den resan har inte vart en dans på rosor. Men…. så hoppar hon som hon gör idag . Man blir helt varm i hjärtat . Fick en sån bra framhoppning med hjälp av Bo Kristoffersson . Gick först ut i startfältet och fick en bom ner. Väldigt nöjd.

Sen kommer ju Tore. Som vi köpte som ett projekt / problemhäst. Inga strålande rundor i bagaget och inga på högre höjder. Smillas framgång med han behöver vi inte prata om. Sen går vi in i dagens 1.35 klass. Hans andra 1.35 start i livet och han gör det så bra . Rev 2 i slutet. Ut i kombinationen och sen blev han lite stark på sista linjen. Men så lätt han hoppar det.

Så tacksam idag. Och trött . Puss på er

Tore snygg i hans nya outfit . Svart och grått är snyggt på han.

3 thoughts on “Kvällshoppning med superstars

  1. Bästa nellie! Jag som trodde att Tore var en ”färdig” stjärna ifrån Royne, jag vart lite ute och cykla där ja;) vilken resa smilla och du gjort med honom!
    Kram!!

    • Hej. Nej de var han absolut inte . Han hade gått en enda 1.20 . Ej felfritt. Och sen några 1m – 1.15 klasser. Så han var långt ifrån utbildad.

    • Tror du blandar ihop dem, Tore var en häst med bra stam, inställning och scoop men krävde endel jobb.
      Lux var den som var mer en ”färdig” stjärna, startad 1,40 med placeringar bl.a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *