Livet kan vända

Var med om en olycka igår på eftermiddagen , där av kommer jag att vara lite frånvarande här i några timmar idag.

Kommer berätta allt & hur statusen är lite senare idag . Behöver dock vila nu för jag har väldigt väldigt ont. Går på smärtstillande just nu & gjorde igår med men har stundvis väldigt ont trots det.

Ska bara vila & ta det lugnt så hörs vi snart igen. Hoppas ni förstår!

19 thoughts on “Livet kan vända

 1. Men gud, Nellie vila och ta det lugnt! Tänk inte på bloggen, fokusera på dig själv så du blir frisk igen. Det lät inte roligt det där, olyckor kan hända så lätt men det är hemskt när de händer och att man får så ont. Jag hoppas att du blir helt återställd, sov och vila det är bästa medicinen. Unna dig något gott att äta, mys ner dig under täcket och tillåt dig själv att somna till lite då och då.

  Stor kram, Nellie och krya på dig! <3

 2. Du var med om en olycka igår, och idag började du med att gymma för att sedan åka till stallet för att rida fem hästar? Det låter inte så jättebra, hoppas inte skadan blev värre av att du (förmodligen) ansträngde den!
  Krya på dig och kom ihåg att kroppen MÅSTE man lyssna på och vara rädd om, man har bara en! Ta den inte för given.

 3. Krya på dig starka, modiga, motiverade kvinna!hoppas smärtan avtar för dig så gott det går så snabbt som möjligt. Du är en supertjej! Du behöver inte behaga någon med nånting förens du orkar. Tänk på dig först! Kram fina du!

 4. Hej kära Nellie!
  Igår kväll tittade jag på programmet ”i huvudet på Gunde Svan” där Peder var huvudpersonen. Nu när du har lite extra tid över tycker jag verkligen att du ska titta på den, speciellt den sista delen. Utan att spoila för mycket så tror jag att du kan inspireras av Peders tankesätt och vända det negativa till något positivt.
  Jag hoppas du kryar på dig snabbt och att du reser dig starkare för jag tror att detta är ditt år.
  Varma kramar.

 5. Nu tar jag lite förhastade slutsatser kanske men om det möjligen skulle vara så att du brutit nyckelbenet…. så operera! Då kan inte de växa ihop fel och återhämtningstiden blir kortare= rida igen fortare 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *