Gymmet 06:00 —-> nu 5 hästar

Vaknade 05:30 för alarmet stod och pep. Tänkte inte ens tanken att slå av det. Tvärtom. Jag studsade upp ur sängen, på med träningskläder och de nyinköpta lurarna. Tog bilen och stod på bandet på gymmet ihop med andra morgonpigga kl 06:00.

Hemma väntade en dusch och en god frukost. Nu väntas x antal timmar i stallet för att alla hästar ska trimmas. Tänkte bygga upp en övning idag. Räcke, oxer och räcke med 17m mellan. Ska öva på komma i balans och få ett jämnt flow därmellan. På Torsdag väntas träning för Hannes med 2 hästar.

Idag skiner solen i Skåne. Känner mig lugn, lycklig och glad. Ska beställa tid för att tatuera mig och den tatueringen ska stå för nya andetag med ny frisk luft. Den ska symbolisera att man kan gå vilse men kan hitta rätt igen. Den ska sitta på min kropp livet ut. Har ju en innan ”High Hope” som betyder så sjukt mycket. Ångrar inte den en sekund . Hilda var min bästa vän och Min soulmate. Livet tog en vändning efter henne, egentligen med facit i hand till det sämre . Men hittade en väg ut där. På väg till något bättre.

Nu startar vi dagen och gör något bra av den!

6 thoughts on “Gymmet 06:00 —-> nu 5 hästar

  1. Det är så härligt att läsa din blogg nu, du verkligen utstrålar lycka och motivation! Är så glad för din skull och att du äntligen har hittat tillbaka till rätt väg. Hoppas att 2019 blir ditt år!

  2. Hej =) Kul att se att du mår bättre och har mer energi! =) Med tanke på teamat känslig fråga från gårdagen så har jag en till lite känslig fråga kopplat till detta inlägget…
    Har du någon gång försökt att få köpa tillbaka Hilda? Eller om ägaren skulle höra av sig och säga att hon var till salu… skulle du köpa henne?

    Ha en fortsatt härlig dag!! =)

  3. Kände på mig att något skett då du inte uppdaterat här mer under dagen. Såg instagram! Krya på dig Nellie! 💗💖💗 Kramar ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *