Till min andra plats

Nu åker jag till gymmet & kör på lite där. Ni kan väl så länge droppa ett ämne som ni vill att jag skriver om efter det. Mina två senaste djupa & ärliga inlägg har ju vart jätte uppskattade.

Topp – 2xu

Tights – Nelly.com

Skor- Nike

11 thoughts on “Till min andra plats

 1. Åh vad kul ännu en gång att du är så mottaglig för idéer ifrån oss läsare!
  Jag är nyfiken på hur man som hästmänniska förhåller sig till ett bra självförtroende och självkänsla inom din sport. Hur har du på bästa sätt hanterat osäkerhet och vilsenhet i det du gör, d.v.s. om du upplevt den åkomman?
  Vilka aspekter anser du är sunda att utveckla och fokusera på för att genuint älska sin egen väg i livet? och hur utesluter man pesimism som jämförelse, avundsjuka och annat ”geggigt fuffens” som ofta kan förekomma i ridsporten? Vad är stjärnan i att må bra och älska sin passion, trots att miljön som innebär omkring inte alltid är så vänlig?
  (För 4 år sedan så valde jag att sluta helt med ridning och min gymnasieintiktning p.g.a. att jag som individ inte upplevde mig motståndskraftig nog i hantering av fr.a. ”omogna, unga tjejer” i stallet.
  Men nu börjar hästintresset fresta lite igen, och min önskan är att utvecklas till att få en klokare mentalitet, så att jag inte låter mig själv brytas sönder enlig andras dåliga beteenden.)

  Många kramar. ❤️ Jag ser verkligen upp till dig!

 2. Jag är nyfiken på varför det är så hemlighetsfullt när en häst är skadad? Alltså genuint nyfiken, inte något elakt menat 😄 Skadade blir väl dem flesta tänker jag 🙂

 3. Typ hur du tänker när du får en ny häst i stallet. Upplägg, planering. Hur du tänker kring olika hästar.

  Sen även dina framtidsplaner nu när du inte ska till Danmark. Vad är din plan nu?

 4. Hur ser ditt liv ut utanför hästarna? Asså vad gör du när du kommer hem? Hur tänker du när du organiserar ditt rum osv, hur är relationen med din familj utöver hästarna och vad gör ni hemma? Sånt hade vart kul o veta, även bilder på erat hem och hur ni har inrett det, vem har bestämt hur det ska se ut just i köket osv, vem sköter vilka sysslor m.m? Hur ni har er relation som familj och vad gör att det uppstår ett tjafs? Asså i helhet hur erat liv ser ut under erat tak.

  Sen, om du hade kunnat ta och göra en Flashback på hur tex ditt rum o hem och stall såg ut när ni bodde på tex Tjörn, vad var det absolut bästa därifrån? Vad saknar du? Det absolut värsta därifrån? Helt enkelt en Flashback hur livet såg ut innan ni kom till Skåne, gamla fina bilder med kompisar , hur ser kontakten ut idag med folk du hade ett band med innan livet här nere, osv osv!!
  Jag kan ännu idag sakna att kunna gå in på youtube och kolla din youtube kanal med bilder på dig och Adam, låten med Katy Perry i bakgrunden ” Teenage dream ”, där snackar vi bilder som hade en mening. Jisses 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.