En intressant och kanske känslig fråga

Jag är nyfiken på om du någonsin tänkt tanken att dejta en kille i sporten?

Ja, har jag det? nej är väl svaret. Jag ”letar” inte efter killar, ödet och livet har liksom sagt ”här ska du gå” och känslor har funnits. Jag har inte velat eller orkat leta i sporten efter min kille just där utan annat har kommit upp som jag också är glad för. Sen har väl tyvärr många killar inom sporten förstört förtroendet och ryktet om just en ”ridkille”, Jag menar dom kan ju verkligen leva på oss tjejer i sporten, rena godis landet tyvärr. Sen kan såklart en vanlig kille på stan ha samma förutsättningar men jag tror att det flesta förstår vad jag menar. Anyway så ska jag inte sitta och skriva mina åsikter om just det, såklart hade min vardag och såklart livet generellt kanske vart mindre krokigt och enklare om vi pratar livsstil med en kille i sporten, ljuger ju om jag svarar något annat. Då pratar man samma språk, förstår tiden och kan utnyttja, stötta varandra på ett helt annat sätt vill jag tro.

Men helt ärligt så vet jag inte vilken kille i viken kategori av alla jag passar med, blir nästan lite rädd om det ens finns någon? Jag är komplicerad på många plan, jag har en stark vilja/ åsikter och jag har ett hektiskt liv. Just nu är jag med en som ger mig otroligt med kärlek varje dag men som kanske inte accar och är enkel på alla plan till min vardag, så det är super svårt med att veta vad som är rätt för mig, jag är ju fortfarande så ung men vill så mycket.

Som avslut, yes tanken har funnits men det har aldrig kommit upp rätt person i rätt tid. Vägrar leta, det är inte jag. Hittills har livet gett mig en annan väg. Jag tycker det är generellt svårt att dejta, kan ridkillar dejta?;)…..

Ödet bevisar mycket!

12 thoughts on “En intressant och kanske känslig fråga

  • ja för mig låter det som om det är över med Kevin men om det är kan jag ge dig ett stycke råd Nellie nästa gång du blir kär, var god ta din tid innan du går in i relationen med killen och inte efter par dagar Kramar och mycket kärlek till dig Nellie

 1. Ja, kärleken brukar komma när man inte ”söker” efter den, så har det varit för mig i alla fall 🙂
  Du har säkert sätt den men ville tipsa om ”i huvudet på Gunde Svahn, del 3 med Peder finns massor nyttigt att lyssna till oavsett om man tillhör ridsporten eller bara som människa, så inspirerande 🙂 natti natti

 2. Tycker inte du ska se dig själv som komplicerad bara för att du vet vad du vill. Kanske inte så du menar, men vill bara peppa även dina läsare❤️Tyvärr alltför många tjejer hamnar i förhållanden som kanske inte direkt är dåliga, men ändå där tjejen får stå tillbaka och dra ett större lass på många plan. INTE ok, men så är verkligheten. Vi tjejer är värda mer och bara för att man siktar mot toppen och är målmedveten ska man inte behöva känna att man är ”jobbig”, komplicerad, bitchig och dryg.

  Kommer själv precis ifrån ett förhållande som enbart jag kämpade för att hålla ihop, så skönt att ha lönat för nu vet man bättre vad man vill och inte vill ha och man kommer aldrig slösa tid på någon sådan kille igen. (ångrar absolut inte förhållandet, men vill inte ha det så igen😉)

  Nya tag, fanns det en kille finns det fan fler. Men kan ändå hålla med dig, håller mig borta ifrån hästkillar haha😂

 3. Du som är så ung så är det helt rätt tycker jag att satsa på dig själv och forma ditt liv. Man kan ju vara ihop ändå! Leva i ”frihet” innan man blir äldre och måste fixa vardag, boende, hushållssysslor, kids, husdjur tillsammans som ett team – då måste man ju ge och ta på ett annat vis. ”Ge upp” lite av sig själv antagligen och kompromissa osv.

 4. hetsa inte in i något förhållande. det är inte hela världen att vara singel ett tag.
  välj inte kille efter utseende och prestige utan hitta nån som verkligen bryr sig om mer än sin image.
  se fina ut ihop på bild är inte allt.

  Du är bara 18 år och det är INGEN brådska att hitta någon. ta en period och tänk efter istället för att kasta dig hals över huvud in i förhållanden och svära evig trohet och kärlek efter 2 veckor.

  låt det ta tid… det blir bäst så…

 5. När man har ett hektiskt liv, så gäller det att hitta en kille som förstår det där. Jag har själv ett liv där jag reser mycket och är typ aldrig hemma. Trodde länge att jag inte kunde ha ett förhållande med den här livsstilen men så fel jag hade. Går snart in i mitt andra år med min pojkvän och måste säga att det är en riktigt bra kille det här. Vi bråkar aldrig. Klart man inte är överens om allt men aldrig är det tjafs eller något och sen följer han med mig mycket också. Så gäller att hitta dom där bra killarna

 6. Att ha fast förhållande så ung och mitt i en karriär är inte prio 1 anser jag. Och låt kärleken komma att leta o leta är inte bra när man endast är 18 år. Jag fann min 26 åriga kärlek av en slump helt enkelt.. Vi lät det bli vad det blev som blev samboskap, men förlovning, men barn, men giftermål och sen skilsmässa av olika skäl men nu är jag många år äldre och ser det på ett helt annat sätt än dig. Bli kär men bli även vän med kärleken låt det växa in ha inga krav utan andas istället. Viktigt är att vara vänner med i ett kärleksrelaterat förhållande inte bara krav p krav ytan ha kul o bli vän med han oxå. i

 7. en partner som inte accar ( antar det är accepterar,va gammal jag kände mig nu) en livsstil,hobby,satsning osv.. det blir svårt för den andra .. hoppas han kan ändra sig och ni kan vara tillsammans. om inte annat släpp varandra fria så ni kan vara ert bästa jag ♡

 8. Har haft förhållanden där jag kämpat och det har bara slutat dåligt. Men när man väl hittar den rätte (om man nu tror på det) så kommer alla andra förhållanden kännas tomma. Har haft några förhållanden innan men har varit med min kille i över fyra år nu. Vi älskar varandra och vi accepterar varandras intressen. Han får spela med sina kompisar över datorn när jag är där. Han vet att jag gillar hästar och är där så mycket som jag kan. Men hans mamma har också alltid ägt häst så han vet också att det är levande djur som kräver tid.
  Egentligen är väl inte acceptera fel ord. Man måste nog mer förstå att partnern inte har samma intressen som du själv. Min kille förstår min kärlek för hästar då han egentligen är uppvuxen med hästar mer än mig. Och jag förstår hans intresse för spel då jag har en storebror som älskar spel också. Svårt att förklara men jag tror du förstår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *