Dagen efter – vad gjorde vi?

Morning! Det blev en sovmorgon då vi kom till hotellet sent igår. Hade som vanligt super kul, härligt att hänga med Isabell själv utan ”rave” liksom. Men vi dansade , tog någon mer drink & dansade lite till. Det var rätt svårt att hitta en bra klubb men tillslut hittade vi en med musik i vår smak. Det är super viktigt tycker jag för att få feeling;)….

Planen för idag är att hästarna ska ridas ordentliga pass. Jag har lagt min eftermiddag åt de som plan. Det är ingen idé att komma till stallet tidigt när man la sig sent och känner sig seg. Jag vill ha kraft där & kunna ge hästarna allt. Så det blir bäst så idag.

Såhär såg jag ut igår:

Halsband från Gina

Skjortan är ifrån H&M

Skorna ifrån Zara & jeans från Levis.

Bar en kappa över det sen var jag fulländad inför kvällen.

Jag har fått riktigt crush på natchos. Helt kär i det just nu. Både i ugnen eller såhär. Galet!

Jag har vloggat plus en video kommer ut redan ikväll. Har alltså en på lager sen. Kul va?

One thought on “Dagen efter – vad gjorde vi?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *