Allting annat är på timeout

Bjuder på lätt den mest spelade låten just nu. Säger det igen, helt sinnes vad bra den är. Skojar inte om den spelas 20 gånger eller mer / dag. En riktig Nellie låt.

Alla ni som läste det HÄR inlägget som jag skrev för någon dag sen. Jag vill åter igen tacka för all fantastisk feedback. Utöver kommentarerna på bloggen har det öst in mejl och meddelanden. Man inser att livet är en krokig väg. Man kan känna sig ensam i sin vilsenhet ibland. Men sen när man öppnar upp sig & räcker ut en hand så finns det folk runt en som upplevt samma sak. Ni delar med er va era erfarenheter och då öppnar man upp blicken lite mer. Det är viktigt att lyssna på andra, trots att jag är en person som inte gör det. Jag är van att gå min egen väg & gör det ofta bra. Men ibland går man vilse. Det gjorde jag förra året. Rejält vilse.

Jag är extremt dålig på att unna mig själv saker som jag vill. Extra duktig på att hylla andra människor i min omgivning, Det kan vara allt från vänner, tränare i sporten till pojkvänner. Jag har min publik här & ni läser mina ord. Ser jag tillbaka på mina år inom sociala medier har jag ofta hyllat människor runt mig & det är jag stolt över. Men folk tar det lätt för givet och sen ligger man där på marken.

Man får aldrig förlora sig egen identitet genom att lyfta en annan människa. Konsten är väl att kunna lyfta sig själv ihop med en annan person. Det är väl den svåra balansgången i livet.

Denna låten förklarar väl det dilemmat ganska tydligt anser jag. Bra Molly. Mkt bra!

Det kändes verkligen exakt såhär. Jag kom till ett vägskäl i livet. Gick på samma gata som jag gått i över 1 år. Den var krokig, ibland rak, men oftast krokig. Sen helt plötsligt mötte jag ett vägskäl . WHAT? Kunde jag välja vänster eller höger? Det får en att stanna upp, man ser bakåt, sen åt de olika hållen. Just där slog jag ut handen mot er. Berättade för er. Öppnade upp mig med tårar i ögonen. Hade mina förälder vinklat året 2018 hade de nog inte förskönat det som jag i inlägget, haha. De har vart oroliga minst sagt.

Tänk ändå att jag då kan ha denna bloggen och hela tiden kunna ventilera med er. Ny publik har tillkommit medans andra lämnat. Vissa har läst och aldrig kommenterat medans vissa stöttar hela tiden. Så sjukt spännande.

Det största fokuset i mitt liv nu är mina hästar. Att få ta över tyglarna på Tornado ett tag & utvecklas med han. Med den hästen kapacitet känns just det här året extra roligt. Lux vilar ut fortfarande och hoppas innerligt han är tillbaka under våren. Jag har fått inbjudningar till extremt fina tävlingar som jag önskat få åka på. Det här året ska blu mitt år. Trots lite annat material med hästar än vad planen var tänkt så känns det tryggt. Mina föräldrar backat upp extremt när jag behövt det som mest.

Lördag kväll. Regnet öser ner utanför. Jag sitter och trimmar mina fina hästar. Jag är tacksam. Jag är glad. Jag är på rätt spår. Jag vet det.

Till er alla. Love ya <3

 

6 thoughts on “Allting annat är på timeout

  1. Har ju träffat på dig ett par ggr på tävlingar och det som fascinerar mig mkt m dig är ditt ”inre ljus” det syns på dig att du är engagerad och god. Och att du har en inre trygghet som jag gissar beror på en god uppväxt m fina föräldrar. Jag tror att det är just detta som gör att du är så framgångsrik på ditt jobb inom sociala medier. Du har ”det”. Det tillsammans m ditt fina sätt m dina djur och ditt hårda driv som kommer att ge dig ändå mer framgång inom sporten gör dig så intressant för oss hästnördar. Vi inspireras och fascineras. Tack för att du finns Nellie. Ska bli så kul att få följa dig i vår. Och åren framöver. Om några år hoppar du 160 m Joe. Helt säker. Ett steg i taget så tar du dig dit. Stor kram ❤️

  2. Vi finns alltid för dig.
    Var försiktig hur du behandlar dina killar när ni håller på att göra slut eller gjort slut.
    Du har dock inte skrivit något illa om K än men dina före detta har blivit ganska sågade och jag antar att ni inte har någon kontakt idag. Ibland avslutas det med vänner men ni har nog inte gjort det
    Varför är du i Helsingborg så ofta förresten? Vad finns där 🙂
    Love you bästa queen N.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *