Fredag – i fkn love u

Hoppas ni mår bra. Jag mår bra. Var rätt splittrad igår kväll. Som jag skrev så orkar jag inte ta steget, eller vänta .

Vilket steg?

Ja ni förstår ju. Jag vill göra en förändring med mitt privatliv men vet inte riktigt vad som är rätt. Jag är rädd för att ta fel beslut & må dåligt igen. Jag är nog rädd för att må dåligt & känna mig svag. För nu har jag äntligen hittat tillbaka & då kanske jag ska låta det vara så & tiden får bevisa vad som är rätt. Förstår ni min känsla?

Jag hade egentligen bestämt andra planer för idag men tog mig friheten & ändrade dom. Jag ska kunna göra det, för det är mitt liv. Min tid. Jag känner för kompisar den här dagen. Det behöver jag bara ha planerat & sen får fredagen ta oss vart den vill. Så känner jag. Gillar det skarpt.

Jag är nu i stallet , som alla andra fredagar. Alla dagar börjar väl så för mig. Ska senare svida om & känna mig super snygg. Möta upp isabell & sen tar vi tåget eller bilen vidare till en destination. Kul va?

Hoppas ni alla får en bra fredag. Jag ska ha super kul verkligen.

Igår klädde jag upp mig lite i stallet. Jag rider något bättre då när jag känner mig proffsig & ”snygg” i stallet. Konstigt dedär, men om jag kommer i en trött outfit i ett trött ansikte håller det i sig hela dagen. Igår såg vi ut såhär jag & Laissa. Såklart inte DÄR det sitter. Men ett tips kan vara om man känner sig låg & super trött. Klä upp dig i stallet & känn dig tjusig!

4 thoughts on “Fredag – i fkn love u

  1. Jag tror du har en poäng i att man kan känna sig piggare om man klär sig lite ”finare” när man ska göra något. Det sitter i huvudet så klart men huvudet är också en del av kroppen så det är inte fel alls som du säger. 🙂

  2. Det är inte alls konstigt o inte ens ologiskt. När vi gör saker som får oss att känna oss bättre med oss själva utlöser kroppen hormoner som får oss att må bättre. För många (som jag själv) är det just en sån liten grej som att klä upp sig inför ett ridpass. Jag har ett eget stall med enbart mina hästar o rider sådär 80%av tiden utan åskådare men jag klär upp mig och hästen varje dag för det gör att jag mår bättre och rider bättre ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *