Jag är överväldigad

Tack. Verkligen tack.

Vilka läsare jag har, det trodde jag inte. Eller jag kanske glömt av eller förträngt. Kan vara så att det jag som inte har bjudit in er såhär, det kändes iallafall så längesedan att få ert stöd & förståelse av otroligt många. Helt sjukt många . Overkligt.

Det var & är så viktigt för mig att inte peka ut någon i mitt inlägg utan förklara vad en stor del av problemet har berott på i mitt mående under 2018. Jag har fått ta bort en del elaka kommentarer & en del går igenom filtret ändå tyvärr. Nu handlar det inte om en människa som förstört hela mitt år, man är två i ett förhållande. Men brister finns & det var just det jag ville förklara. För att gå vidare & bli gamla Nellie igen så kändes det inte ok att bara ta i hand med mina privata människor runt om mig utan jag var tvungen att lätta på hjärtat till er också, det var för tungt. Jag har förstått att ni har läst & märkt mellan raderna mer & mer. Tack för det nu i efterhand.

Innerligt tacksam det är jag. Nu börjar Nellie 2.0 för nu vet ni alla varför jag har jobbat på halvfart. Jag har bestämt att tiden får utvisa vad som händer med mitt privatliv. Jag kan inte ta några tunga & jobbiga beslut nu. Jag tror mycket på ödet & att livet tar vissa beslut. Just nu har jag så mycket kraft i mig & det vill jag behålla & lägga på mig själv & mina hästar. De människor som inte klarar av det i min närhet kommer att falla bort en efter en långsamt ändå. Mitt liv är mycket annorlunda & det är tråkigt att jag inte klaffar med alla människor pgr av det. Jag vill, den andra människan vill men ändå blir det svårt & svaret blev tyvärr 2018.

Som sagt, tiden får bevisa vad som är rätt. Det jag vet nu iallafall & har kontroll över är att JAG ska må bra & göra saker för mig själv mycket mer.

Återigen. Tack!!

Läser alla era pm, mejl , DM och kommentarer .

11 thoughts on “Jag är överväldigad

 1. Asså förlåt att jag inte riktigt hänger med mellan raderna, men du har kommit fram och beslutat att gå ur ditt förhållande?

  • Tycker mer att det står skrivet där att hon inte ska ta några beslut just nu utan låta tiden utvisa. Det kan vara en bra idé att läsa på radera, texten alltså, istället för mellan raderna. Iaf om svaret står på raderna.

  • Läs en gång till.

   Står tydligt att hon inte fattar några beslut utan med andra ord fortsätter i förhållandet!

   • Haha wow.
    Det var en simpel fråga, tack för era svar 🙂
    Sen räcker det med att en ger en förklaring, o det behöver inte vara skrivet på det sätt som kan uppfattas otrevligt heller för den delen heller, så vitt jag vet är det inte en fråga som behövs besvaras av någon annan om ifrågasättningen var något som störde 🙂

 2. kämpa, du är grym på det du gör!! Man har sina ups and downs men man blir bara starkare i slutändan! Bara man har bra folk runt om sig!

 3. Jo, det har märkts att allt inte varit som det ska, men du brukar ju berätta om det e ngt till slut.❤️
  Önskar dej allt gott och hoppas att leendet i ögonen stannar kvar och att lyckan i hjärtat börjar bubbla igen! Det kan va knivigt jo med att ha en sport som tar mycket tid och människor runtom en som tror att de förstår men inser senare att de inte gjorde det. Min kille blev helt ifrån sig när han såg hur mycket allt kostade även om jag jobbade och hade hästen själv. Gjorde då klart för honom att om han inte accepterade det så fick han ta sitt pick och pack och vi e idag gifta och har flera barn och hästarna e med i vårt liv ännu!😊 Har ju dock inte din satsning, men hästarna iaf!
  Så håll ut,men håll fast i det som gör dej glad!

 4. Du är en super tjej och det är ok att må dåligt och även att må bra❤️ Ödet är redan bestämt och det som är menat att hända kommer att hända vare sig du väljer det eller inte❤️ Kämpa på och fortsätt vara du❤️ Kärlek till andra kommer och går men den enda du kommer ha ett livslångt förhållande med är dig själv och det är det enda förhållande du måste ta hand om till 110%❤️ När alla andra sviker så har du alltid dig själv och man ska älska sig själv och alltid vara sin egen bästa vän först❤️ Hejar på dig och du klarar allt du ger dig fasiken på❤️

 5. Så sterk og klok du er, Nellie. Glem ikke at du kun er 18 år – du har livet framfor deg, og det som ikke bidrar til positiv energi skal man rive bort. Det er alt for tidlig i livet til at du skal måtte binde deg opp i noe som helst som ikke gjør deg riktig lykkelig. Og når det kommer til venner, familie og kjæreste – velg med omhu – de som støtter deg og vil gå veien med deg – ikke bare stå på sidelinjen og fortelle deg en masse tomme ord. Fokuser på hva du er og hva du har just nu også kan jeg love deg at du kommer dit du vil ☺️

 6. Härligt att läsa Nellie! Jag är en fd hästtjej och i din mammas ålder, men jag tycker det är jätteroligt att läsa din blogg och följa med på din satsning! Ser fram emot Nellie 2.0 och se nu för guds skull till att satsa ordentligt, strula inte runt med annat som tar energi 🙂 Du har så fina hästar och hoppas verkligen att detta blir ditt år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *