Jag har inte mått så bra…

Det var längesedan jag skrev ett sånt här inlägg. Väjer att skriva det i olika etapper. Sen släppa det när det känns som rätt tillfälle.

Under 2018 har jag inte mått så bra. Eller snarare inte alls bra.

Det är viktigt när man delar med sig av ett sånt här inlägg att man riktar det rätt & inte mot nån. Att man skriver från hjärtat och menar det man skriver. Jag vill inte att någon ska bli ledsen eller känna sig träffad. Men jag vill också nå ut till min publik och mina läsare & visa att man kan må dåligt även om man i andras ögon har ”allt”.

Jag gick in i ett förhållande under förra året. Egentligen vet jag inte om förhållande är min grej. Det är svårt att i en värd med 6 hästar & driva eget företag med sociala medier kampas med att få tid att finnas till för alla. Att vara en vanlig 18 årig tjej som vill komma tillbaka till toppen inom sporten med mina hästar, som att sen vilja skaffa nya vänner som inte alls delar mitt intresse. Jag hamnade i en vardag som hela tiden gick ut på att skynda mig för att kunna avvara tid att vara med vänner och pojkvän. Stallet blev en ”arbetsplats” som gick i ett, utan känsla eller passion. Min bästa häst som jag investerat en förmögenhet stod skadad och saknaden efter Hilda kröp mig nära varje kväll jag slöt ögonen. Tårar rann nerför mina kinder. Känslan att vart top 3 i Sverige bland min årskull till att vara värdelös. Jag kände mig som en nybörjare i en sport jag kunde, som jag andats i år. Jag blev vilsen i mig själv och fokus las mer på helgens fester och att snabbt bli klar för att kunna åka till nästa stopp. Mitt förhållande var ibland stormigt, för stormigt. Jag rasade i vikt och grät mer än jag skrattade.

Vissa vänner reagerade över att jag inte kändes som innan. Mina föräldrar har jag slutat att räkna diskussionerna med. Vi suttit dagar, kvällar & nätter. Vi gapar på varann, gråter och kramas. Det handlade inte om att jag tog steget ut i vuxenlivet 18 år fyllda, utan mer rädslan att tjejen med skinn på näsan och självförtroendet blektes bort mer och mer. De ansåg jag var för svag, olycklig och hade tappat gnistan.

Visst är det så. Livet går i vågor. Upp och ner. Men kan med handen på hjärtat säga att året 2018 vill jag aldrig uppleva igen. Jag vet att många av er läsare uppmärksammat det. Allt från kommentarer på minsta till mina olyckliga ögon till att innehållet på bloggen inte kändes äkta. Så många kommentarer jag raderat förra året, ni skulle bara veta. Så fort man kände att vissa av er var gradvis nära sanningen hur jag mådde, raderades kommentaren. För jag var ju lycklig, det intalade jag mig själv. Vem lurade jag?

Vad ville jag med livet? Jag ska vara lycklig. Livet rullar på. Jag kan tänkas ha allt. En frisk familj, flera fina hästar, vänner och till sist körkort. Men ändå var det lika jobbigt att le som att andas i syrgasmask. Det kändes som jag var en fågel men någon klippt mina vingar. Att jag satt i en bur, fast jag trivdes bättre i luften. Svävandes ovanför alla andra. Inte för att jag var bättre, utan för jag hade friheten att kunna göra det.

Till sist gick det så långt att vi knappt pratade hemma mer. Jag skötte mitt & familjen sitt. Man planerade helgens utgång på Fredag & jag fick ångest varje dag jag vaknade lite halvt trött efter helgens festande. Allt gick på rutin . Stallet – kolla mobilen – jobba – kolla mobilen – äta – hem eller hem till någon. Hade ingen plan för månaden ens? Så svårt att beskriva i ord så att man ska förstå. För i mångas ögon låter det säkert som ”men vad har du att klaga på”, gumsi. Och jag köper det, men känslan av att vara en aktiv tjej, med en tävlingsplanering som satt 6 månader fram och att löpa 6 km efter ridit 6 hästar till att sen bara i ena dunkel vara runt deprimerad. Usch

Det har vart gräl och svartsjuka, de vart intensivt och de vart spännande. Mitt förhållande har tagit på mina krafter och såklart gett mig fantastiska saker med.Trots tuffa stunder har kärleken alltid funnits där.  Men att ha balansen från ett normalt liv till stallet & satsning i sporten har fasiken inte vart lätt. Fokusen legat på helt fel saker. Jag har perioder lagt så mycket energi på just att få mitt förhållande att fungera så att jag tappat bort mig själv på vägen. Allt jag själv byggt upp, mina sociala kanaler, mitt stall med topphästar, mitt eget välmående. När familjen frågade mig den enkla frågan :

Nellie, hur mår du?

Svaret kunde bli tårar, hårda ord eller ett flyktbeteende från min sida. Allt för att slippa konfrontera människorna som kände mig utan och innan.

Det har varit ett rent helvete från och till förra året. Med allt. Men att fråntas känslan att inte kunna känna lycka, då har det gått långt. Lycka kan vara så olika. Från materiella saker till att käka en glass i solnedgången. Men när man inte känner lycka till nåt utan är tom. Då är det långt gånget. Jag är kanske nu glad att familjen reagera, även om jag tycker där och då de är fett jobbiga.

Allt är inte perfekt. Även om det utåt sett ut som det. Jag skulle inte vilja önska min värsta fiende gå genom mitt förra år med allt vad det innebar.

Så vad är planen nu? Jag har hittat gnistan till min sport igen. Jag ler när jag öppnar stalldörren och möter ögonen där inne. Jag känner efter när jag rider på ett helt annat sätt. Jag har en plan och jag har mål. Jag ska prioritera mig själv det här året. Exakt vad JAG vill och det jag känner för. Jag lagt så galet mycket energi på dåliga saker förra året att jag blir helt matt när jag tänker på det.Jag ska ta små små steg i rätt riktning, men känner redan nu att det är lätt att andas. Jag har skrattat sjukt mycket de senaste. Det får familjen att bli tårögd. De ser gnistan i ögonen.

Ville dela med mig. Vissa vetat, andra inte. Nu vet ni som vet <3

Va rädda om er, alltid. Man har bara ett liv. Gör dina val som är rätt för dig.

 

 

78 thoughts on “Jag har inte mått så bra…

 1. Det är verkligen som du skriver, livet går i vågor. Ibland mår man toppen och allt funkar men plötsligt är allt mörkt och inget går som man vill. Jag tror det viktiga är att inte vara rädd för att ibland må dåligt och våga göra det, men att sen hitta styrkan i det dåliga och komma igen, ännu bättre!
  Modigt av dig att våga blotta dig såhär Nellie, och skönt att livet är påväg åt rätt håll 🙂

 2. Skönt att du har insett och tagit steget därifrån, mot lycka och välmående. Visst är det så att det är känsligt när ens nära påpekar något man kanske innerst inne vet, men inte har mognat fram till ett beslut än. Så fint att din familj finns där för dig iaf, när du fått inse själv att de hade rätt så finns de kvar. Det är viktigt att man har någon kvar som står bakom en. Hoppas allt blir bättre from nu ❤️

 3. Lev för din passion.
  Lägg energin där du vill… finns det inte plats för annat så acceptera det, låt det vara. Du har din passion, det som får dig att brinna.

  Du är 18år.
  Är ett förhållande rätt så ska det anpassa sig efter din passion, om inte så kanske du ska låta det vara. Det är inte fel att acceptera att det finns olika förhållanden och olika vänner… vissa kräver att du anstränger dig på ett jobbigt sätt och gör att du får offra din passion. Det är inte rätt nu för dig.

  Ta ett djupt andetag och acceptera att du har ett mål, du kan inte offra vissa saker. Prioritera dig o hästarna detta år så kommer lyckan, tillfredställelse, resultaten och även vänner som passar in i ditt liv och ett förhållande som funkar med din verklighet! ❤

 4. Att nåt i din relation inte vart bra har många tjejer märkt Nellie. Tycker du sprider hopp till oss dödliga ! Kram

 5. Känns som att du har varit gladare i dina före detta förhållande. Eller någon du dejta för flera år sen som hängde med dig till stallet ganska ofta, även på morgonkvisten.
  Hitta dig en kille som antingen är häst intresserad men pysslar med annat sidan om, dock där han sätter dig som huvudpunkt. Eller en som elitsatsar som du gör.
  Lyckan är viktig här i livet, är man inte glad misslyckas man med det mesta man gör under den perioden för hjärnan hänger inte riktigt med.
  Önskar dig all lycka!

 6. Wow Nellie vad bra skrivet! Mitt 2018 har varit lika jobbigt, ditt inlägg satte ord på många av mina känslor, men oj så otroligt inspirerad jag blev att ta tag i det nya året och faktiskt våga vara glad igen. Kram till dig!!!

 7. Så fint Nellie! Du är en kämpe och den fightingspiriten du visar skulle alla haft och jag hoppas att alla hittar den någon gång i sitt liv! 💕

  När jag mådde som sämst var din blogg en av dem jag läste, du fick mig att inse att man kan ta sig därifrån och se det roliga i livet. Men att man ibland får kämpa 🙏🏻💪🏻

  Du är en grym förebild för både unga som äldre! Ändra aldrig på dig för någon annan! Tack för super ord alltid! 🌟

 8. Jag är själv i sporten Nellie. Vi ses ibland. Du är en duktig tjej och folk i sporten tycker du är ett vasst kort. Omge dig med likasinnade så kommer din resa bli mindre krokig . Inte undra på man blir kär i sporten, livsstilen och människor som delar den. Se dig om, alla blir det .
  Jobbar i Belgien och min kärlek med.
  Gör det här till ditt år nu.

 9. Det är väldigt skönt att få läsa när man själv inte mår så bra.
  Jag är själv den tjejen som alltid är glad med ett leende på läpparna men de senaste veckorna har det försvunnit och allt på jobbet känns bara jobbigt från att ha tyckt att jobbet var det roligaste på hela dagen..
  Det är jobbigt när man mitt i stannar upp och inser att man helt plötsligt inte är ens vanliga jag. Vart tog jag vägen och när försvann jag?
  Tack för de delar med dig❤️

 10. Modigt att våga dela detta, den killen du dejtat förtjänar att få veta att han tog ett år ifrån dig, girlpower! verkligen och hoppas fler än jag hör av sig till honom, fy vad killar kan förstöra ibland!

 11. Det har märkts Nellie. Jag har i ärlighetens namn inte läst din blogg på ett tag . Eller mindre under förra året. Anledningen är att den känts ytlig, tom och inget djup som innan . Fanns ingen handling och röd tråd. Säkert lite som ditt privatliv som du beskriver .

  Finns ett bra ordspråk

  If it was meant to last, it would have.

  Stort lycka till.

 12. Starkt inlägg Nellie!!

  Att ”vara ngn som har allt” är inte samma sak som att man alltid är på topp. Och jag tror inte på att jämföra människor med varandra. Vi har alla våra ryggsäckar att bära, på gott och ont. Du är en inspirationskälla just för att du är så ”vanlig mitt i din ovanlighet” om du förstår hur jag menar? Det känns som att du fått mer energi, mer luft under vingarna nu. Jag hoppas ditt år 2019 blir DITT år på alla de fronter som du önskar. Sedan håller jag med om att 2018 – vill inte jag heller se igen, eller uppleva. Känns som om det inte bara är du eller jag som upplevt förra året som jobbigt….

  Gå vidare, du lever bara här och nu, och du är ung fortfarande – dina möljigheter är många! Och du – det är inte konstigt att du mådde som du gjorde förra året… Vi var nog flera okända här som såg det…. även om ingen av oss kunde veta…

  Stor kram från mig!

 13. Fina du.💓 Du är så duktig och försöker finnas för alla. Försöker hinna med allt mellan himmel och jord. Förstår att det inte riktigt håller, men det ser ut som att du går i rätt riktning💓💓💓 Ta hand om dig och lycka till❤

 14. Stort Nellie. Stort. Har fått en helt ny respekt till dig efter dagens alla inlägg . Nu kom jag ihåg varför jag började följa dig och snegla på dina språng på framhoppningen 😉 LOL

  Kör i rätt fil i år. Med Tornado i stallet kör du om lätt.

 15. Nellie, jag vill inte säga på vilket sätt du är lyhörd köig eller olycklig, på vilket sätt du är glad eller mindre glad. Jag vill bara säga att jag vet hur det känns. Jag vet hur det är att leva i en depression (inte sagt att du har en) och hur det är att kämpa sig tillbaka till ditt ”riktiga jag”, hur det är att ta den kampen varje jävla dag. Jag är inte igenom det än, så jag kan inte säga något om hur min eller din framtid blir. Jag vill bara ge dig en stor kram och skicka massor av kärlek. ❤️ Livet är inte lätt alla gånger, men vi finns här för dig.

 16. Det måste kännas skönt att lägga 2018 bakom dig och nu med nya krafter satsa på det som komma skall med öppet sinne och med glädje och spänning. Du är duktig och det vet fu, kör på nu och fokusera på det som gör dig glad och get dig energi. Lycka till Nellie tjejen 🦄💗

 17. Helt förståeligt, och helt okej! Vi är bara människor herregud. Alla har det upp och ner, det är ju livet. 2018 var mitt livs värsta år, det hände mycket och jag har kämpat för att ta mig framåt, och nu är allt så mycket bättre. Men, ”Ingen utveckling utan lidande.” Fokusera på dig själv nu tjejen, det kommer att bli bra. Kram❤️

 18. Vilket ärligt och klokt inlägg Nellie! Modigt och fint att du vågar dela med dig. Livet är ju verkligen inte en dans på rosor som man lätt kan tro, alla har sina toppar och dalar. Skönt att du mår bättre nu och samlat ny kraft. Kram!

 19. Så otroligt starkt att våga skriva ut detta. När jag läser så känns det exakt som jag läser om mig själv. Jag har inte allt lagt tid och energi på mig själv. Jag har bara tänkt på andra och lagt fokus på fel saker. Du är så otroligt stark nellie och en enorm förebild för mig. Du är modig och har en enorm kapacitet inom ridningen. Din kunskap, din ridning ja allt du är grym. Du kommer nå långt.

 20. Du är så jävla grym tjejen! Tack för att du finns och inspererar mig och många andra varje dag. Fokusera på dig själv nu och gör det du är bäst på, stoor kram ❤️

 21. Jag brukar läsa men aldrig kommentera. Men nu måste jag. Du skulle kunna skriva om mitt liv på sätt och vis och jag måste ge hands upp för dig! Fy fan vad stark du är!
  Sluta aldrig va Du!!!💗💗

 22. Tror jag förstår precis vad du menar och känner igen det. Typ att man vill så mycket och försöker hinna och orka allt, men någonstans under processen tar energin slut och det som du ville är helt plötsligt dina måsten, utan att du märker av det egentligen. Och då är det så svårt att hitta tillbaka för det som gjorde en glad förr är nu så instängt i ångest.
  Alla kramar till dig!

 23. Hoppas detta året är bättre mellan dig och pojkvännen och att du mår bra, tucker mi är så fina, och om det är äkta kärlek som du nämner då tror jag att ni hittat lugnet och kommer kanske en dag att starta en egen familj, kramar ❤️

 24. Fina fina du, blir helt tårögd av att läsa detta. Du är värd så mycket mer än att må dåligt ❣❣❣❣❣.

 25. Hur mår Kevin i allt detta? Många elaka kommentarer 🙁 hoppas ni funnit varandra och att ni får ett fint 2019 tsm med framgång inspirera också.

  Styrkekramar från maja

 26. Fina du Nellie, hoppas att 2019 ger dig massor med kärlek – inom dig. Bland vänner, ditt jobb och din sport – men främst som sagt inom dig. <3 du är fantastisk!

  Sedan tror jag att många som kommenterar här bör vända blad och sluta få det att verka som att Kevin är en dålig människa, att han gjort Nellie olycklig eller likande. Två fantastiska, snälla & godhjärtade människor kan gå in i ett förhållande men ändå göra varandra olyckliga. Inte för att någon av dem är dåliga människor, utan för att de inte är bra för varandra. It’s as simple as that.

 27. Vackra Nellie! Fint av dig att dela med dig och vi är många som förstått att du inte mått bra. Vi finns här för dig, glöm aldrig det!
  Kram

 28. Fina starka Nellie! Har följt dig i princip sedan du började blogga och har alltid beundrats av din otroliga styrka och ditt fantastiska driv. Du har verkligen inspirerat mig sen start❤️ Massor av styrkekramar, du är grym!!

 29. Då har det man känt stämt. Du har inte riktigt varit du!
  2019 kommer att bli spännande, jag känner det på mig och det ska bli otroligt roligt att följa dig och dina hästar under året, ta allt i sin takt! 💛💙

  Visst är det skönt med uppmärksamma föräldrar men jag vet hur jobbigt det är också! Jag har mått otroligt dåligt i perioder och försökt att få allt att se perfekt ut ändå för att man har det ”perfekta” livet utåt sett och när sedan någon försöker komma in under skinnet på en och verkligen frågar hur man mår så blir man vansinnig!

  Stor kram på dig och din familj! Livet blir bättre 💞

 30. Det var detta jag behövde. Få höra och med mina egna ögon få läsa att jag inte är ensam, allt man håller inne för att man inte vill vara jobbig och påträngande för att man behöver prata av sig med någon. Så mycket som händer i kroppen och man hänger själv inte riktigt med. Stallet och hästarna är prio ett (för mig iaf) men så kommer en skola, ett gäng med vänner och en crush ivägen. Man hinner inte få tänka på sig själv utan man går runt och är snäll och hjälper alla andra men drar på ett leende på läpparna som man sedan när ingen ser drar bort och det är då man går sönder lite till. Tack Nellie, det betyder oerhört att få höra detta från dig, största förebilden i livet! Kärlek till dig. /14åring tjej som inte vet vart hon står i livet

 31. Du är bättre än vad du tror, du är fantastisk!
  Detta året är ditt Nellie, och vi alla backar dig.
  Inget kan vara perfekt, livet går i vågor. Men du är en kämpe!
  Du kommer komma tillbaka till den punkten där du känner dig T O P P E N!
  Vi finns för dig, vi stöttar dig.
  Bästa Nellie, med sina fyrbenta fantastiska hästar!🌸

 32. Villet otroligt bra inlägg! Verkligen välskrivet, öppet och djupt. Det var välbehövlingt för oss läsare, både för att kunna förstå dig men också själva få en form av stöttning i jobbiga perioder. Vad det gäller ditt förhållande så är min filosofi (alla har sin egna) – att ett förhållande aldrig ska kännas svårt. Det hae jag lärt mig från mitt senaste förhållande att under dessa år har vi aldrig ens haft en dag som har kännts svår och det är så det ska va.

  All styrka till dig!

 33. Heja dig!! Livet går verkligen upp och ner och man kan inte alltid ha fokus och vara stark och veta sin väg. Alla tappat nog riktningen ibland❤️

  Ens familj och vänner ser nog det först, även om man själv antagligen har en magkänsla om att det inte fungerar. Men man själv måste ju inse och ta steget, det kan ta tid men för dig verkade det gå ganska snabbt iaf❤️

  Verb preciiis hur det känns, har precis lämnat ett förhållande med en kille jag iofs älskade men som fasen bara tog all energi och glädje ur mig det sista. Inte för att vi bråkade eller att han var elak på något vis men ett förhållande mellan två personer som inte har samma drömmar och som inte har något gemensamt var riktigt tufft. Dock som du själv kanske känner så även om man gör slut och börjar må bättre så sitter saknaden kvar efter personen ett tag, sjukt frustrerande eftersom man vet att det är en omöjlig kombination…. men men livet går fan vidare!❤️

 34. Det har märkts tydligt på dina inlägg att du inte mått bra .. precis som man nu det sista märks att du faktiskt mår bättre igen <3 Ibland blir livet bara skit och tyvärr tar det upp otroligt mycket av ens energi och livet börjar snabbt gå i en negativ spiral! Att vända det är otroligt svårt! men så fantastiskt skönt när man faktiskt lyckas! Du ska vara stolt över att du lyckats vända det, är faktiskt inte alla som lyckas med det utan fastnar i det negativa och inte tar sig upp. Så var stolt och kom ihåg att när det kommer bakslag (som det gör ibland) så är det viktigt att hålla sig stenhårt till sin plan att inte låta det gångna året ta mer energi av dig än vad det redan gjort! <3

  Lovar att du klarar det och att det kommer bli bra! <3 Kram

 35. Tycker att hela ditt 2018 gick på halvfart. Man liksom väntade på dig att ta nästa steg , men man visste inte var det steget innebar. Som läsare kunde man tycka det kändes grått och trist kan jag bara hålla med dig i inlägget hur det måste vart för dig. Det roliga i allt det här Nellie var att många av oss insåg och märkte direkt när allt vände . Vad som fick dig att segla mot rätt riktining igen . Frågan är bara nu om du inser det lika tydligt. Upp till bevis mot inlägget och framförallt dog själv.

  Du är en härlig tjej. Med extravaganta hästar.

 36. Tack för det här inlägget Nellie. Precis som några andra jag sett skriva så har din blogg känts lite tom och känslolös, men de senaste dagarna är det som om glöden är tillbaka, det märks verkligen. Självklart är det ditt liv och du bestämmer ju helt och hållet till vilken grad som du vill dela med dig av till oss okända människor som följer dig och ditt liv varje dag. Men det är skönt att höra att man inte är ensam om att må dåligt ibland, all styrka till dig <3

 37. Jag har aldrig kommenterat en blogg eller någon form utav större media tidigare. Men jag känner att jag måste skriva! Det är sjukt starkt utav dig att inse att kärlek inte alltid räcker för att må bra, så klart lämnade du med känslor kvar och det kan vara sjukt jobbigt men som du egentligen redan vet blir det lättare med tiden att komma över det, och att du som så många andra försöker anpassa ett liv med hästar i sporten och även ha ett liv utanför som ”en vanlig” tjej är inte lätt, jag skulle nästan vilja säga att det är närmare omöjligt då man måste lägga all känsla och energi på allt kring hästarna och stallet för att verkligen lyckas och det är det som är så svårt när man rycks i armarna och känner att man måste skynda sig.
  Jag tror ärligt att du kommer komma starkare ur detta, du är på det säkra med att det inte är det där ”vanliga” livet du vill ha utan du vill vara med i sporten, på toppen! Jätte modigt utav dig att skriva ut detta, och att du även reflekterat så väl över situationen. Du är fortfarande ung men ändå lyckats ta dig igenom så mycket.
  Kram på dig!

 38. det är svårt att räcka till överallt. för man vill inte missa något.slet själv ut mig Själv på det sättet som ung..skola hästar fester osv.. var överallt men inte på.riktigt..min hjärna planerade nästa grej när jag var mitt i något annat.. hade ett väldigt vågigt förhållande som tog mycket energi.. vänner som kanske inte alltid var vänner.. utåt hade jag de mesta.. jobb bilar körkort bostadsrätt hästar vid 19 års ålder.. jag tappade glädjen för de mesta.. slutar med höstar några år.. förlorade mig själv till dåliga vänner med dåliga intressen (alkohol).. festade bort några av mina bästa år.. innan jag fattade.. valde bort dåligt förhållande & vänner.. köpte mig en häst igen ,träffade min blivande man (yes jag är 30 nu) köpte hus,fick barn & har några få när vänner .. hittade min plats ! De gör ni yngre oxå men man kan hamna mycket snett på vägen dit. stött varandra . se ni någon som mår dåligt , försök hjälpa , fånga upp..ibland är inte personen eller du redo men att de finns stöd är alltid lättare att ta sig ur dåliga saker
  livet ska vara vackert , för dig ♡

 39. Alla ska vi lära oss genom livet, har vi inga tuffa perioder kan vi inte uppskatta dom bra, gör vi inte misstag kan vi inte lära oss av dom. För vi måste göra misstagen själva, vi kan aldrig lära oss av andras misstag hur mycket andra än påpekar att man inte ”borde”.
  Ta hand om dig och låt dig själv då må dåligt och vara nere ibland! ❤️

 40. Du är en stor inspiration! Krävs stort mod att våga öppna sig på detta sättet men det är sånt som uppskattas mest. När verkligheten blottas och man inte behöver känna sig ensam längre. Tack! ❤️

 41. Tänk att kärleken är så lika vare sig man är 18 eller 40. Jag skulle kunna vara din morsa men du tänker så klokt. Jag följer dig egentligen endast för mitt stora hästintresse. Att du får leva den dröm jag en gång hade. Idag har jag häst och tävlar litegrann. Två små barn som jag avgudar. En ny man i mitt liv som lyfter mig. Peppar när jag sjunkar ner både i hästarna, jobbet och hemma. Utmanar mig men ställer också krav på vår relation. Inte tappa bort varann i sig själv men också tillsammans. Du hinner med kärleken. Go for the horses ett tag säger jag bara. Den tiden du lever nu, kommer aldrig tillbaka. Njut för sjutton!!! Du har ett stall med superfin ahästar, du är grym på din sport och du har skapat dig en inkomst och kapital trots dina unga år. You go girl!!!

 42. Grymt modigt att du vågar skriva detta! Och så stark du är som har kämpat dig igenom det, tror att många kan relatera till och lära sig något av detta inlägg. U go girl 🌟

 43. Så viktigt att ta upp sånt här! Jag har levt med depression och panikångest i ca 6 år, så jag vet att det är tufft att berätta att man mår dåligt, och jag vet också att det handlar inte om vad man har och inte har. Man kan ha allt man önskar men fortfarande vara deprimerad, och man kan sakna allting men ändå inte vara deprimerad.
  Det är starkt av dig att berätta att du har mått/mår dåligt. Att du trots det klarat av att fortsätta med ridningen på den nivå du är på är imponerande! Jag var tvungen att sälja min häst tillslut då jag knappt tog mig till stallet och än mindre klarade av att trimma ordentligt. Du är stark!<3 Kram på dig.

 44. Så starkt av dig att dela med dig. Jag e glad för din skull att du tar steget att satsar på dig själv å dina mål och att du börjat hitta tillbax till glädjen igen. När jag läste ditt inlägg så kände jag bara hur jag skulle vilja ge dig en stor styrke kram❤️ Ta hand om dig och klappa dina fina hästar🤗

 45. Tycker din kommentar är orättvis. Vad är det som säger att Kevin är ”boven i dramat” och att Nellie gjort allting rätt? Ibland är det helt enkelt bara så att det tar tid att landa i ett förhållande och vägen dit kan vara rätt stormig innan man lärt känna varandra helt och fullt. Det behöver inte vara någons fel.

 46. Att vara så klok som du är i din unga ålder är så förvånande.
  Förstår att det varit tufft, men är ändå glad att läsa dina beslut om att bli DIG själv.
  Jag valde förhållanden gång på gång under min ungdom, tiden då JAG egentligen skulle utvecklas och bli min egna bästa vän.
  Idag är jag nästan 30 och mamma. Det tog mig hela mitt liv, fram tills att jag blev mamma att hitta mitt värde och mig själv igen.
  Så fortsätt med DIN väg. Familjen är viktigast.
  Du kommer tacka dig själv när du blir äldre och du inspirerar så många unga tjejer när du skriver så ärligt.
  Är så himla imponerad och skriver detta med tårar i ögonen för jag önskar innerligt att jag inte kastat bort mig själv för nån annan när jag hade chansen att utvecklas.
  Kram Nellie<3

 47. Så fantastiskt du är, de där var motivationsboost delux! Önskar dig all lycka å välgång, för du är värd all framgång man kan få!💫❤️

 48. Kände verkligen ingen mig i mycket av det du skrev.
  Skönt att du hittat tillbaks, all lycka till dig!!

  En riktigt motivationsboost🥰

 49. Kände verkligen ingen mig i mycket av det du skrev. Blev så motiverad av detta.
  Skönt att du hittat tillbaks, all lycka till dig!!

  ❤️

 50. Med tanke på hur du mått så tycker jag du kan vara stolt över dina sportsliga resultat 2018. Du har ju nu stallet fullt av hästar som går/börjar bli klara för 1,40. Det tycker jag är en fin prestation!

 51. Pingback: Allting annan är på timeout | Nellie Berntsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *