Hitta tillbaka

Vibes

Här var jag så fokuserad. Repeterade banan inför nationscup i Tyskland. Jah var bokstavligen grym här & Hilda också!

Här joggade vi innan klassen i Scandinavium & ungdoms GP. Mäktig känsla, Göteborg är speciellt för oss ryttare som rider där.

Här tog laget silver. Så bra prestationer & jag var så stolt över Hilda som gjorde sitt yttersta. För allra första nationscup någonsin!

Falsterbo. Mäktigt där med, sån känsla man får där. Av både människor runtom & stämningen är helt sjuk. Felfria & placerade i 1.40 klassen & en bom i 145. Stolt här med!

Arezzo. Här var man i en hästbubbla deluxe. Har nog aldrig ridit så bra som där & Hilda hade nog aldrig känts finare. Här nollade vi en stor 3* 1.40 & alla var så chockade & glada.

Så mycket som jag har kunnat presentera inom sporten & visat vilken talang jag kan sitta på. När man har vart ifrån det ett tag pgr av olika anledningar så glömmer man lätt av hur det känns att väl vara där. Där av kan det vara bra att ta en blick tillbaka . Jag minns att jag var lycklig, skarp & klok i dom sammanhangen. Jag håller på med sporten för att jag älskar det. Men dels för att jag vill vara på toppen & visa upp mig. Nu har jag hittat ett lugn i mig själv , fokus som jag inte känt på länge & väldigt säker på min grej. Nu hoppas jag att folk utifrån kan vara med mig på den fronten så jag kan få göra min satsning igen. För jag är så taggad!

8 thoughts on “Hitta tillbaka

  1. Hej Nellie!
    Har du några bra tips på övningar för att stärka unghästens galopp? Min 4åring har haft kämpigt och känner att vi ej kommer någon vart, den är ju bättre, absolut, men skulle vilja veta vad du skulle gjort, vill ju börja satsa på att försöka kvala till unghäst sm i dressyr i sommar och då behöver hon ju gå i form (hon kan det jättefint och bra i skritta och trav). Tack på förhand!

  2. Så tydligt att du stött på positiv energi i ditt liv gumman. Ibland märker man det inte själv. Men du har många trogna läsare här. Sporten kräver 100 fokus och då måste man omge sig med människor med samma drömmar. Låter tufft. Men så är det. Elitsatsar själv, eller hela min familj gör. Vet vad jag pratar om. Du är en talang. Visa det. Låt 2019 bli din omstart. 2.0

  3. Är taggad med dig! Har följt dig sedan du började blogga & det är otroligt vilken rea du gjort. Med din vilja av stål tror jag att denna satsningen kommer gå kanon. Ska bli intressant & följa, vi hejar på dig 😃

  4. Säger ungefär i samma spår som överiga kommentarer . Det är annorlunda nu . Det är gnista och lyckliga ögon. Kom ihåg att man snabbt lurar sig själv om man inte mår bra. Tycker du känts vilsen och disträ. Läser din blogg för arr följa din resa i sporten. Nu känner nästan jag mig taggad stt följa din nysatsning mef alla dina hästar igen.
    Man ser att du är glad tjejen!

    Kram. En äldre läsare ( i sporten )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *