Tankar på en tisdag

 • Ja, en regnig sådan dessutom. Som grädden på moset har jag en sån jäkla mensvärk & lite halv taskigt humör. Texten kan ju tala för sig själv. Men, jag är kvinna & alla har det olika. Mina hormoner är inte alltid i balans under den här perioden vilket är sjukt sjukt jobbigt. Blir väldigt trött, nedstämd vissa timmar på dygnet, kan känna mig väldigt ledsen & osäker. Typ allt som jag inte är i vanliga fall.
 • Duktiga ni var på att hylla kvinnor i er närhet igår på min Instagram. Riktiga Queens!
 • Jag ska kämpa mig igenom min tisdag & få gjort allt som behövs för dagen. Trots mitt tråkiga/ hormonella humör så känner jag mig så peppad till min sport just nu. Längesedan jag kände mig så stark & duktig. Det lilla som behövdes va besök från en norsk påg som jag hade det super roligt med. Full med inspiration & kraft.
 • Schemat för idag:
 • Stallet är klart nu 11:00
 • Lux & Alfons ska till kiropraktorn
 • Hästarna ska in klockan 15:30
 • Jag ska samla ihop frågor till min video ikväll
 • Schemalägga inlägg för veckan & imorgon
 • 6 thoughts on “Tankar på en tisdag

  1. Du är så fin, Nellie! 😉 Du har så fina ögonbryn verkligen, du ser så naturlig ut. Jag skulle också vilja ha såna bryn som du har, ska nog gå och fixa mina någon dag. Ha en trevlig tisdag trots mensvärk, jag har huvudvärk så vi kan pinas tillsammans.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *