Jag är glad och taggad

Jag konstaterade här om dagen efter mina rundor på hästarna men speciellt efter 1.40 klassen på Laissa att det gör SÅ mycket för sitt självförtroende att sitta på en  bra häst. Det är verkligen så och det speglar sig så mycket upp i dom större klasserna i sin egen inställning och ridning. Jag har bara ridit Tornado i två veckor drygt och gjorde två starter i helgen och märker redan på hur jag styr runt hästarna att mitt självförtroende har höjts enormt på bara den här korta tiden, det är coolt. Där av är jag super taggad på säsongen och alla kommande tävlingar. Tornado är såklart fortfarande i en utbildningskurva men han har nästan fått ett ”glänsa” år med Smilla och stärkt sitt självförtroende och kapacitet. Nu kan han ge mig det.  Jag med den kunskapen jag besitter med just nu kan lägga det på honom och den kapaciteten han har är super roligt.

Är så taggad på Zaminas föl, så himla spännande och roligt. Nu är det dessutom så nära. Mars – april är det dax, förstår ni att jag kommer få en egen liten bebis som Zamina har vart så duktig med? dör ju, är så stolt över Zamina!!!

 

3 thoughts on “Jag är glad och taggad

  1. Hej Nellie. Jag är en trogen läsare sen x antal är tillbaka. Vill bara poängtera lugnet hos dig just nu. Tycker bloggen och kvaliten runt inläggen vart sådär se senaste månaderna. Man har som utomstående läsare sett och märkt av en orolig själ . Kul med hästarn och kul med inspo från den norska killen. Jag kommer forsätter läsa. Tycker du är en härlig tjej!
    Kram

  2. Ska ta föl på min stjärna nästa år. Är dock redan fett nervös, kommer det ta sig? Kommer hon kasta det? Kommer det överleva? Kommer hon överleva? Man blir ju stört nojjig 😩.. redan

    Har du funderat på namn? Antar att det kommer ett inlägg om det närmare slutdatumet. Mitt bidrag är ”Zomething with Z” tycker det är speciellt ☺️

  3. Hej. Även jag har tagit föl på mitt sto iår då även hon varor skadad. Väntas också föla mars-april! Längtar så jag spricker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *