Innan du väcker mig

Godmorgon hjärtisar.

Vill först bara säga TACK till alla hyllningar på Laissas film på min insta (gonzanellie). Blir helt varm och tårögd . Köpte denna 6 åriga häst som nu hoppar 1.40 klasser. Den resan med henne har INTE vart enkel vill jag lova, Phu …

Men nu är vi ett team med mål, större mål .

Stolt över oss.

Nu till något helt annat . Sami och Dannys ”innan du väcker mig”. Har ni hört den? Helt galet bra och de mest spelade i mina lurar nu. Dannys röst är ju så håren reser sig på kroppen. Heeeeeelt sjukt . Ni måste lyssna OM ni inte har det.

Igår var vi på Pinchos och åt. Var väldigt gott och Olov aldrig besökt Pinchos . Det var uppskattat. Kl 00 inatt såg vi att hans flyg var inställt pga snö kaos i Sthlm .

Vi får rodda om hand hemresa nu helt enkelt. Nu återstår stallets sysslor och allt de vanliga som ska göras en Måndag.

Åter igen. Tack för kärleken runt min ridning. Jag blir innerligt glad. Verkligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *