Dagen i bilder

Söndagen har väl bara spenderats på tävling i princip. Så kul med sällskap & bra rundor.

Tornado felfri & placerad idag igen. Älskar den hästen så mycket, så jävla fin & redig kille.

Fia fick fyra fel pgr av dålig galopp till ettan, annars bra.

Laissa gick in i stor 1.40 direkt och vi gjorde en sån jäkla runda. Men tyvärr ett oturligt Pet på hinder nummer två och sista bommen. Jag red så snabbt och är så stolt över tempot . Trots två ner är jag så nöjd, det är små detaljer som sätter nollan snart.

Bra coachning av Olav!

Laissa innan startsignal

Mot banan

Byte till ny häst.

Pappa glad & leder hästarna mellan starter

Duktiga killen som alltid gör sitt jobb

Nu ska vi äta något för kvällen, vi alla är hungriga. Tornado får stjärna idag men Laissa var så himla fin & jag red bra. Så jag är nöjd med henne också. Imorgon åker Olav tillbaka till Norge sen börjar han jobba i USA ett tag. Riktigt coolt & imponerande att våga ta sig ut. Alla vill olika såklart, men om möjligheten finns & man tar den beundrar jag det.

2 thoughts on “Dagen i bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *