Vilken sjukt underbar dag

Hej på er! Jag kikar in här lite sent. Vart i Lund & tävlat. Men vi startar på morgonen. Upp i vanlig tid. Åkte till stallet med familjen & Olav. Vi trimmade varsin häst & fixade sen stallet. Då både Tore & Fia skulle gå sent så joggade vi dem lite på förmiddagen. Olav fick rida Fia lite medans jag red Tore. Joe & Lux skrittades lite idag.

Käkade lunch vid 12.00 & sen åkte vi till ett cafe för att dricka kaffe och kolla på Morgondagens vinnare kvalet på Equiesport.

Sen packade vi stora lastbilen & sen lastade vi hästar. Idag var det Tore & Fias tur att tävla. 1.30 var höjden. Först ut var Fia som var fin. Kändes som jag hade ett högt tempo men när jag såg filmen sen insåg jag att jag kunde växlat upp en växel. Men fick Väl Godkänt av tränaren som såg filmen sen på WhatsApp . Fias ägare var också på plats & alltid kul när hon ser utveckling med.

Sen var det dags för Tore. Som sagt, helt ärligt är det en ära att ta han lite nu efter jobbet som Smilla gjort på honom. Hon rider han extremt bra. Vi hoppade en 1.30 klass & nollade. Tore är ju fantastisk att rida verkligen. Gjorde en bra runda, lugn och skolad. Exakt så som han ska ridas.

Imorgon hoppar 3 hästar 3 klasser.

Så lycklig för grym coachning av familjen och Olav idag. Har lagt ut filmer på min insta (gonzanellie). Mamma även lagt ut en film när Olav hoppar Laissa på sin minsta (josephineberntsson) om ni vill kika lite.

Nu Tacos – sen middag. Vi hörs imorgon

Kram på er, världens bästa bloggläsare

9 thoughts on “Vilken sjukt underbar dag

    • Tänkte på samma sak 👍
      Tror det är bra att omge sig med människor som lyfter en upp och får en att se positivt på tillvaron, det gör allt så mycket enklare 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *