En annan på min häst

Idag fick jag/ vi sovmorgon. Efter klasserna i Hbg så kom vi hem rätt sent & jag ska ju tävla ikväll. Så några mer timmars sömn blev det idag.

Träningen för Hannes gick riktigt bra. Olav red som sagt Laissa & det var riktigt ball att se en annan ryttare på Laissa efter några år där bara jag i princip har ridit henne. Ni som följt oss har nog förstått att hon är otroligt speciell som individ. Jag får säga att jag har tyckt att jag rider henne bäst. Men tyvärr får jag ge det till Olav. Shit vilken perfect match, det trodde jag aldrig till en början. Så fint, stabilt & bra. Jag tror nog att alla stod med öppna munnar. Det såg riktigt bra ut. Nyttigt att få se en annan ryttare på henne för mig. Verkligen!

Fia hoppade bra. Fick jobba på att inte svänga henne på endast innertygeln utan hon måste putta in bogen & trampa på där bak till ytter. Deg händer så mycket med den hästen nu, allt från muskler till språngkurva vilket är otroligt spännande såklart.

Idag är planerna endast för tävling. Kommer starta sen eftermiddag. Fia & Tornado kör vi idag. Hade till & med sådan lyx att få håret fixat igår hemma med färg. Inte har vi bara vänner ifrån Borås , utan en frisör med. Bättre blir det ju inte!

14 thoughts on “En annan på min häst

  1. Vad kul att det gick bra! Utan ditt jobb hade Laissa aldrig kunnat gå fint med Olav! Lycka till idag, håll fokus och kämpa på❤️

  2. Säger samma sak, såg filmen på din mammas Instagram och trodde inte ens det var samma häst, det var verkligen perfekt match!! Hade gärna sätt mer av honom på henne 🤩 Även om jag tycker att du rider henne superbra också 💫

  3. Du har gjort ett bra jobb med laissa, men tror hon skulle passa bättre hos en annan ryttare, hon gick ju jättebra med hannes 🙂

    • Varför skriver man en sån här kommentar? Hästen har gått bra med Nellie också. Om hon vill ha kvar eller sälja är väl hennes ensak, inte något läsare som aldrig ens mött hästen behöver ha åsikter om

    • Konstigt resonemang att Laissa skulle passa bättre hos någon annan, för att Hannes red henne bra 🤔 Där snackar vi ju en helt annan rutin och erfarenhet än den Nellie har. Att rida en sån utmaning som Laissa har varit har säkerligen gett Nellies ridning en hel del, jag menar tänk hennes första år i Sverige. Då gjorde hon väl ingenting i princip. Vad är då det konstiga med att ha en häst som man kan utvecklas TILLSAMMANS med? Om alla hästar skulle ridas av den som red de allra allra bäst skulle ju varenda häst hamna hos typ topp tio-ryttarna på världsrankingingen. Vad skulle då bli kvar till oss som fortfarande satsar, även om vi är på en helt annan nivå? 😁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *