Saker jag vill ta tag i

Nu när körkortet är avklarat så vill jag verkligen komma igång med saker. Jag har jobbat på halvfart vilket jag hatar & har inte kunnat påbörja saker som jag vill. Det har tagit så mycket fokus från mig, såklart. Kan nu glatt säga att det är färdigt. SÅ SKÖNT. Känner mig helt fri.

Jag vill ta tag i att börja gymma. Jag vet från tidigare att jag blir så mycket piggare som människa av det.

Jag vill satsa på youtube. Har nu två videos på beställning som kommer ut snart. Den första idag.

Ett nyårslöfte för mig själv var att prioritera mig själv det här året så mycket som möjligt. Det ska jag ta tag i & verkligen försöka fullfölja.

Våga gå efter vad jag verkligen vill. Jag tänker mer & mer på att man lever bara en gång, så varför missta & ligga på halvfart med saker & ting. Eller gå efter vad andra tycker & tänker. Jag vet vad som är bäst för mig & vad jag vill innan mitt liv är slut. Kollade på cancer galan på youtube, inte hela men lite. Man får ju ett helt annat perspektiv på saker & ting. Fint men tragiskt!

Idag är det lördag, har inga fasta planer förutom att rida & vara i stallet. Kanske svänger förbi ett gym & kollar där. Nästa vecka blir en liten nystart.

Har ni något nyårslöfte ?

4 thoughts on “Saker jag vill ta tag i

  1. Har inget nyårslöfte då vår värld rasade samma i somras. Min pappa fick reda på att han har cancer så man är inte så pepp på livet just nu. Men önskar att jag hittar någon energi/motivation att komma igång med unghästen igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *