Enkla frågor- Svar

Vad tycker du är roligast att göra?

Tycker att många saker här i livet är kul, även i olika sammanhang. Men tävla är roligst tycker jag. Älskar det alltid oavsett när eller vilken häst. Hela momentet är roligt! Annars gillar jag att hänga med olika människor, pojkvännen eller kompisar. Ta en fika, äta något eller ta en runda. Jobba är också kul, just för att jag kan bestämma min tid själv.

Vad faller dig inte i smaken hos killar? 

Hmm, killar som är snåla är big no, själviska big no, killar som är dåliga på att lyssna är också fett störande. Även om dem inte luktar något- TRÖK!

Din sämsta egenskap?

När det kommer till relationer i allmänhet eller saker som jag ska fixa som strular tex så har jag otroligt kort stubin, asså verkligen!

Din bästa egenskap?

Jag är väldigt hjälpsam och bryr mig om människor.

Är du ekonomisk ?

Går i perioder. Men jag är oftast väldigt snål mot mig själv, är ingen som spenderar hur mycket pengar som helst på en månad. Kan dock unna mig nya kläder då och då när jag går in för det. Men är inte den som slösar på mina pengar utan en plan eller koll, så jag skulle säga att jag är ekonomisk och prioriterar dom rätt!

Hur är din och Kevins relation?

Den är väldigt bra nu, det märks att man behöver vara med  varandra ett tag för att det ska bli BRA på alla fronter. Det har vart tufft ibland, men så har nog alla det oavsett hur länge man har vart eller är tsm. Vi kan vara otroligt olika på många fronter som jag kan tro spricker ofta. Men så länge kärleken och kemin alltid finns kvar oavsett situation eller dag så blir det alltid bra. Vi är bästa vänner utöver kärleken också, vilket är fint tycker jag.

Föredrar du temakväll eller utekväll nu när du är 18 (vuxen)?

Om du frågade mig för en månad sedan eller två hade jag sagt utekväll. Men livet och modet går i perioder. Är inte alls sugen på att dra ut och härja nu. Har nu gått över till att jag får ångest om jag lägger mig för sent om kvällarna. Så idag hade jag absolut valt stanna hemma och chilla eller vara ute i stan men ta det lugnt. Gillar att vara ute på klubb med och ha en sån bomb kväll ute med massa dans, har alltid så kul. Föredrar inte det nu dock.

Vill du bo i lägenhet eller hus, hyra eller köpa?

Jag kommer absolut att börja med lägenhet, tycker det är mysigt dessutom. Hus när jag blir några år äldre såklart. Men inte inom de fyra åren iallafall. Har som mål att köpa då det känns som att hyra är så onödigt. Slänga pengarna i sjön typ är min känsla. Om man kan spara och vänta för att köpa känns det bäst. Dock känns hyra så mycket enklare, men som sagt känns det lite oekonomiskt.

Vad är du mest nöjd med ditt utseende ?

Gillar allt med mitt utseende. Inget skryt men så är det, så borde alla känna. Om jag måste välja så skulle det vara mina läppar eller ögon. Dom jag får mest komplimanger för, därför väljer jag också min leverfläck på kinden. Väldigt ovanlig och representerar Nellie mycket.

5 thoughts on “Enkla frågor- Svar

  1. Jag tänkte bara kolla, kanske har missat något inlägg med info, skulle inte du flytta till Danmark och jobba med absolute horses? Vad hände?

  2. Hyra är mycket bättre, visst, du äger inte stället du bor i, men du behöver inte betala ifall något skulle gå sönder. Behöver bara betala hyra under uppsägningstiden när du sagt upp ditt boende. Behöver inte oroa sig ifall det går segt att sälja eller det inte går med vinst.

  3. Vi är nog många som undrar om vad som hände med flytten till Danmark. Kommer det något inlägg om det snart?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *