Nu börjar det

Det känns som ett helt nytt liv, helt fantastiskt. Jag tog bilen igår och hämtade Smilla efter skolan efter order ifrån henne. Det kändes verkligen konstigt & nästan lite olagligt. Nu kan jag inte rådfråga någon om det skulle infalla ett problem eller något som känns osäkert. Efter det dundrade jag vidare till Malmö för att träffa Isabell. Hon, familjen & Kevin har nog varit dom som mest vart med under resan & sätt hur frustrerad jag har varit. Hon var nog lika glad som mig. Deg gick super bra & kul, kände mig så vuxen.

Smilla är nog gladast, ni förstår nog varför;)..

Tack för alla varma meddelanden, jag blir verkligen så glad. Det här kommer starta ett helt nytt liv för mig & öppna så många andra dörrar som blir enklare för mig att ta.

Nu kör vi stallet & jag ska filma första klippet med Alfons!

2 thoughts on “Nu börjar det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *