Första passet på Alfons

Men hur söt är han inte. Inte ens klippt än och så vacker. Den bruna nyansen mot den tvåfärgade svansen. Så fin.

Uppsittningen gick bra. Sen hade vi ett trevligt pass i alla gångarter . Väldigt duktig var han verkligen . Fick en underbar känsla och också ett kvitto vad veckorna framåt ska innebära just jobbmässigt med han.

1. Ta skänkeln och veta att det är framåt.

2. Bevara att han är så fin i munnen. Ha stilla hand .

3. Han har en sån trevlig framåtbjudning utan att bli het. Bevara det.

Så nöjd med detta köpet av ponny. Han kändes rejäl att sitta på och med lite mer muskler kommer han att vara en biffig d ponny med framtiden för sig. Så extremt positiv till allt är han och den egenskapen är så viktig.

Han ska bli så drömmigt välriden.

Jag filmar allt, så ni kommer få första passet på youtube .

Vad tycker ni om han so far?

11 thoughts on “Första passet på Alfons

  1. Jättefin! Hur hög är han? Ja du kanske inte vet exakt, men mer åt det maxade hållet? Hur lång är du? Tycker du ser perfekt ut på honom 🙂

  2. Fin! Connemaror är bäst! (ser ut som en commara alt connemarakorsn) Ställer upp på allt 🙂 har tre stycken 🙂

  3. Han är väldigt lik en utav mina ponnysar, Känner igen honom hur du beskriver att Alfons är att rida och i utseeendet. Vad har han för stam?

  4. Han är väldigt lin min ena ponny både i utseende och hur du beskriver att alfons är att rida. Vad har han för stam?

  5. Åååååhhh!! Jag tyckte ju om honom redan när jag såg hans huvud och uttryck, men helhetsbilden av honom gav mig ännu mera wow-känsla! Gillar att han är lite brun i sin skimmelfärg också. Och han ser verkligen jättetrevlig ut att rida. Tror han kommer att utvecklas jättefint under din ledning och utbildning på alla sätt och vis. Dessutom ser han att vara en häst som är trygg i sig själv.

    Det är många år sedan jag ens satt på en häst, men om ngn skulle fråga mig om jag bara ville provrida lite och det var en liknande variant som denna herre, skulle jag inte tveka ens! Ser innerligt fram mot både youtubeinlägg och här om honom! 🙂 Och – passar på medan jag ändå är i farten – grattis till körkortet Nellie! Väl kämpat!

  6. Tycker han låter som en jättetrevlig och fin häst-bra temperament. Sedan ser han supersöt och fin ut i pälsen, gillar skimmlar speciellt röd de är fina ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *