KÖRKORT!!!!

Harregud jag är i chock. Jag har klarat allt nu? Jag besegrade alla mina hjärnspöken & dåliga självförtroende inom det här ämnet. Idag tog jag körkort????

Jag förstår inte riktigt. Är så glad, har gråtit & nu glad igen. Alla känslor som jag haft inom mig från september tills nu? Ja ni kan ju räkna ut själva vilken tid det tagit. Nu är jag äntligen i hamn. Jag sa ju till er att jag tänker berätta min historia om det här, vad som hänt & varför det har tagit så lång tid. Mycket har gått snett för mig. Jag kan ta det i en youtube video i veckan, enklare att formulera mig där. Jag vill inte smutskasta någon alls i det här, just därför. Nu är jag bara så glad & vill låta det vara så ett tag.

Jag kan iallafall avslöja att jag skrev in mig hos en trafikskola och påbörjade där. Blev inte alls bra behandlad där efter min första uppkörning som blev misslyckad. Därefter blev jag helt vilsen & visste ingenting. Då tog Södervärn i Malmö- huvudkontoret av Mårtensson hand om mig. Är så glad för det, jag hade aldrig klarat det annars. En bra skola är verkligen A&0. Ta körkort idag är inte en lätt match och då måste man känna sig trygg. Det var tråkigt att det började så fel för mig och att intresset från den första skolan var noll.

TACK Niklas & tack Mårtensson i Södervärn. Inget sponsrat, bara en väldigt tacksam tjej som uppskattar deras genuina engagemang. Lika mycket som jag ville ta körkort ville skolan & Niklas med & ska det vara.

<3!!!

27 thoughts on “KÖRKORT!!!!

 1. Stort grattis Nellie!! Hade själv liknande problem då jag tog körkortet, tog 5 månader för mig att få det i hand, bytte som tur körlärare efter 4 och så fixade allt sig. Så jag förstår verkligen din lycka!! Njut och var stolt över dig själv!

 2. MEEEEEN GRATTTTIS!!!!! Jag känner din glädje ända här ifrån 😀 njut Och klappa dig själv på axeln Nellie, well done!

 3. Grattis!! Eller ja, grattis känns egentligen som fel ord, det är ju ingen lottovinst utan en regelrätt prestation. Bra kämpat!

 4. Grattis vad kul! Hade varit intressant att höra hur du tänker ur miljösynpunkt, nu med din bil och hur världen faktiskt ser ut? 🙂

  • Men sluta! Men ja för att rädda världen kan Nellie börja med att sälja alla hästar och framförallt sluta åka runt med sin gigantiska hästlastbil runt om i Sverige och utomlands. Sen kan vi kröna henne till miljödrottning och börja med en kampanj för att förbjuda all hästsport. Tänk hur mycket vägtransporter, material osv går åt för att skörda hästens mat, transportera hästen, transportera hö, åka runt o tävls osv. Nej Nellie kan gömma sig under en sten och aldrig köra bil igen?

   • Nu tycker jag det där var ett otrevligt svar på en vettig fråga. Det var just bara en fråga, ingen anklagelse på något sätt. Vad vet du, skribenten kanske undrade om Nellie tänker köra längre vägar eller ta tåg till olika platser som hon tidigare gjort. Själv åker jag ännu kollektivt en del, går/cyklar och försöker tänka på miljön trots att jag har bil. Vi bär ju alla ansvar för miljön känner jag.

    • I detta inlägg, där Nellie äntligen lyckats med det hon kämpat för så länge och med så mycket tårar och frustration och en massa jobb, att där lägga in någonting annat än en stor lyckönskning är verkligen opedagogiskt och i mina ögon väldigt klumpigt!
     Just nu bör endast glädjen över att allt arbete gett frukt, vara det väsentliga. Miljötänk och annat kan gott få vänta åtminstone en dag kan jag tycka.

 5. Grattis Nellie, följt dig sedan ponnyakuten och du har alltid varit en förebild då och då när livet känns jobbigt.
  Grattis <3

 6. Stort grattis! 😃😃
  Men kan du please skriva ett inlägg om det också, ens en sammanfattning? Tänker om det fler som mig som inte bryr oss om youtube men troget följer din blogg för skriven text 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *