Söndagsnöje

Imorgon fyller Smilla år, därav tänker vi fira henne idag. Pappa jobbar imorgon, mamma med & jag ska iväg. Smilla ska själv iväg med vänner så det blir allra trevligast att uppvakta henne just idag. En annan rolig sak är att ponnyn jag skrev om anländer hos oss imorgon . Så spännande tycker jag. Såklart kommer jag att presentera honom när han har landat. Nu avslöjade jag till & med att det är en valack. Kan även säga att han då inte är ifrån Sverige utan att han kommer ifrån Irland & har transporterats hit till Sverige, det gör ju dock alla så inget konstigt med det.

Till gårdagen så var Laissa stjärnan i teamet. Hoppade felfritt & var snabb, en utanför placering. Fia var också så jäkla duktig men jag höll i henne för mycket och tog ett till på en distans. Så bakbommen föll på den oxern. Hon var bättre & hoppade bättre än igår så det var synd. Joe är väldigt pigg. Ok runda men fick ett nedslag ursväng på hinder nummer åtta. Vet egentligen inte varför då vi kom rätt & hade en bra galopp för den svängen. Men upplever att han inte hoppar till sitt fullo, och det är pgr av galoppen & bakdelen. Han har inte fått tränas som jag hade önskat för tävling. Där av blir han inte ”där”. Kommer bli skönt att få ha honom i träning nästa vecka, då kommer allt bli så mycket bättre.

Trevlig söndag på er. Är nu påväg till stallet för att släppa ut. Hade en Q/A på min Instagram igår på story- ni fick ställa frågor & jag svarade. Fortsätt om ni vill, eller läs de jag redan svarat på.

Gonzanellie på Instagram

7 thoughts on “Söndagsnöje

  1. Jättefina rundor och så fina hästar du har hoppade så fint. Njut av tillvaron och att du har alla möjligheter ståendes i stallet! Bra beslut att hålla dig till Hannes som tränare och inte fara runt och träna lite överallt. Lycka till 2019

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *