Nöjd faktiskt

Tävling avklarad. Känns som att jag har varit uppe så länge. Vaknade jätte tidigt för att köra i Malmö. Körde 06:50, ja ni fattar ju. Som många av er redan listat ut så klarade jag min teori igår. Så jäkla skönt att slippa den boken. Problemet har vart att jag har ingen studieteknik efter åren utan skola. Jag klarar proven hemma med 58 poäng som högst. Men när jag sätter mig och ska göra ett prov på riktigt får jag typ blackout pgr av nervositet. Var likadant för mig i skolan, så perioden med misslyckad teori tre gånger har varit ett helvete men ÄNTLIGEN är den biten klar. Alla i min närhet har vart väldigt förvånade , även körlärare då jag har fullt koll på allt när jag sitter i bilen. Allt som har med reglar att göra osv. Men jag är inte teoretiskt lagd alls. Så ja, tack för alla grattis. Det känns helt underbart. Nu hoppas jag på en bra & lyckad uppkörning samt en härlig inspektör med go inställning som bedömer proffsigt.

Tävling är avklarad precis nu. Fia avslutade året med två felfria rundor & börjar året med felfritt idag igen i 130. Hon är nog i sin livs form just nu. Väldigt fin.

Laissa hoppade otroligt bra & var förvånansvärt lugn & lydig. Var inte beredd på det. Fick tyvärr fyra fel in i kombinationen. Hon räckte inte till med ena bakbenet. Lite slarvfel också kan jag tycka när man kollar på filmen. Men nu vet jag det inför imorgon att jag kan sätta lite mer tryck på henne mot avstampet innan hindret. Hon är så lydig & hoppar väl. Det är ju skönt såklart!

Nu slipper jag den jäkla teori boken för gått & kan nu ta en lugn kväll hemma & tagga inför imorgon. Stora lastbilen åker imorgon till Hbg med fyra hästar. Alla hoppar 1.30 så vi har att göra helt enkelt!

Så sant!

Imorgon kommer en youtube video upp. In & kolla då!!

13 thoughts on “Nöjd faktiskt

 1. Ska inte Lux hoppa? Håller tummarna för att inte hoven krånglar igen, han har ju sett så fin ut på träningarna.

     • Eftersom hon skriver att ”I morgon hoppar alla hästarna” på insta igår kväll… så blir man lite nyfiken.

      Är Lux inte hennes häst längre då? Är han såld?

      Lite nyfiken blir man!

      Personligen tror jag inte Lux är den som tar Nellie till toppen, så jag tror att han hade vart bra att sälja.

 2. Precis som du skriver. Lite mer tryck i Laissa så hon inte bara hoppar upp, men inte kommer över.

  Du har riktigt bra hästar nu som är där dom ska.
  Nu måste bara du tro på dig själv. Som min instruktör sa ”du kan det här, Riiiiid!”.

  Låt det här bli ditt år.
  Håller tummarna för er i morrn.

 3. Bra jobbat som sagt! Lätt hänt med med ett bakben i och kombinationer får jag för mig är lite knepiga ibland för alla. Lycka till imorgon på de andra tävlingarna nu – håller tummarna! 🙂

 4. Nellie snälla jag har precis blivit dumpad av min kille efter 3 och ett halv år tillsammans. Jag är fortfarande såå kär i honom och är helt förstörd av det faktum att han inte känner likadant. Jag har tappat motivtiationen till ALLT. det känns som jag aldrig kommer att bli lycklig igen. Vad ska jag göra? Många säger att man ”ska gå ut med vännerna” Jag har tyvärr inte så många vänner. Jag pratar med en som bor flera mil ifrån mig. Tiden går så långsamt och mitt hjärtat värker. Hjälp mig

  • Hej…

   Känner med dig i din sorg och förlust. Tre och ett halvt år är ju ett tag. Nu heter förvisso inte jag Nellie, men känner att jag vill säga några ord till dig. Det har inte gått så lång tid än, det du behöver göra är att faktiskt tillåta dig att få vara ledsen, känna sorgen. Och även om den du pratar med mest är flera mil bort, tror du vännen skulle kunna resa till dig över en helg till exempel? Har du ngn släkting som du är trygg med och kan prata med där du bor? Du behöver tröst, att ngn lyssnar på dig och fortsätter lyssna – även när du upprepar vissa saker.

   Och jo, jag har också hört och läst klyschan – ut med vännerna, men att ge sig ut bara så där är inte så lätt i första skedet där du är nu. Först behöver du få prata, bli lyssnad på, även när du upprepar saker enligt andra, men det är en del i läkningsprocessen. Sedan, när du kommit på fastare mark inombords och känner, du kommer att upptäcka att du kommer att klara detta, DÅ kan det vara aktuellt med ”ut med vännerna”.

   Du har en tuff tid framför dig nu, och det gör ont i mig när jag tänker på dig. Och är det så att du inte känner att du har ngn mer i närheten förutom vännen flera mil ifrån, tveka inte att ta kontakt med din vc – de har kuratorer och ibland även psykologer knutna till sig. Läkaren skriver remiss. Och det är INTE fel att be om den hjälpen!

   Önskar jag kunde hjälpa dig mer handfast, men det här är en bit på vägen. Och jo, en dag vänder det… en dag hittar du din motivation igen, en dag hittar du glädjen inombords igen. Just nu – gör det ont, oh det kommer det antagligen att göra ett tag framöver, men som sagt, blir det oöverstigligt hoppas jag du tar kontakt med vårdcentralen om du då inte har ngn så nära dig, så att du får prata med ngn.

   Stor cyberkram i tanken till dig!

 5. Grattis till teoriprovet vet hur du haft de med de. Det va det värsta för mig oxå eftersom jag har dyslexi så plugga är inte min grej jag läser en sida men när jag vänder blad så e allt glömt typ. Så den känslan när man klarar de provet är helt magisk. Grattis igen lycka till med uppkörningen de fixar du å snart kan köra i din bil själv å ta dig vart du vill när du vill utan behöva va bunden å ha nån brevid dig🤗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *