Målen för Joe det här året

Super killen ska framförallt få mer rutin. Han har ju bara hoppat i Danmark CSI3 som sitt största meeting. Så dom två eller tre utomlands resorna går ju verkligen på hans rutinkonto. Jag har dock en känsla att Joe skiter i det. Han gör alltid sitt jobb. Banorna i Danmark var ju betydligt mycket större, längre & svårare. Där nollade han alla klasser rakt igenom, så jag tror snarare det handlar om mig eller hans form. Vilken tävling- Sverige eller ute i Europa är skitsamma för honom. Dock så vill man ju att det ska bockas av för honom med.

Han ska i början på året lämna 1.20 och hoppa enbart 1.30 & debutera 1.35. Stabila rundor på den höjden på olika banor & tävlingar. Om det känns lätt & enkelt ska han på slutet av året få prova på en 1.40 på ett ställe där det känns schysst.

Joe var ju sen & är fortfarande sen i sin utveckling. Men sen jag fick honom har allt gått så himla snabbt. Han är modig, litar på mig & älskar sitt jobb & tävling speciellt. Extremt lätt för att ta sig till information. Där av har jag en känsla att det här året & höjden på 1.35 kommer han ta in rätt så snabbt.

Det är planen för honom.

Rutin utomlands

•Rutin på 1.35 höjd på olika banor

• Slutet av året om allt känns stabilt prova på en 1.40

Tror ni han fixar det?

11 thoughts on “Målen för Joe det här året

  1. Jag tror att den här hästen är helt rätt för dig. Ni kommer att gå så långt, och att han är den som kommer att uppfylla dina drömmar i sporten. Tycker du är grym som nekade ett miljonbud, för ni 2 kommer bli galet farliga om ett par år om du behåller honom och han får vara hel 🙏🏻

  2. Klart han klarar det! Easy. Den hästen har sån kapacitet och framförallt ett hjärta av guld till sin ryttare

  3. Tror han klarar de galant! Tror verkligen på honom, känns som han går från klarhet till klarhet, tror verkligen du är hans människa å han mår så bra!

  4. Med dig som ryttare och som er tillsammans som ett team kommer ni garanterat kunna genomföra 1.40 i slutet av säsongen, känner det på mig! 🙂

  5. Jag tror han fixar det! En fråga: rider du fortfarande med säkerhetsväst på tävling nu när du är 18? Eller har du det på vissa hästar?

  6. Har alltid sagt att han kommer bli din bästa häst. Med honom kommer du hela vägen. Klart ni klarar det 💪♥️

  7. Hur gammal är han iår? 😍

    Tror det kommer gå jättebra så länge ni är lyhörda och vågar gå tillbaka ner i klasserna om det skulle behövas. Om ni fortsätter att köra nollrundor för det mesta kommer ni sopa banan iår! 😃

  8. Vet du, en av dina styrkor är att du döljer din eventuella nervositet bra för den lyser inte igenom för oss som står på läktaren. Du är proffsig i ditt sätt att behandla dina hästar oavsett resultat. Bandet du har med Joe kommer ta er långt. Önskar dig ett superår 2019…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *