Clear

Fina hästar idag. Joe var stark & pigg, såklart, första starten på ett tag. Har ju som sagt inte kunnat hoppa honom som jag vill inför tävling, så jag är nöjd. Han var felfri & positiv, huvudsaken ändå.

Smilla var nolla på hinder med Tornado men ett tidsfel. Vet inte riktigt varför, men antagligen lite för långa vägar. Jag kortade in en del på Joe vilket jag förmodligen tjänade på. Bra runda gjorde dom två också. Har skickat filmen i vanlig ordning till Hannes för att få feedback. Skriver alltid min känsla utifrån ritten & därefter kommenterar han.

Hur söt är han inte då?

Som den perfektionisten jag är så kommer jag att träna på följande :

•Få Joe lite tightare intill mig vid sprången. På slutet av året var han så himla tight & fin i sprången , kunde bara ändra sitsen lite i språnget så vände han. Det får jag ofta till med träning utav bommar före & efter hinder.

• Galoppen. Jag hoppas att han lugnar sig lite så jag kan gallopera ut galoppen lite mer med längre steg. Det kommer i perioder, men super när jag får till det innan tävling för då vågar jag lägga handen inför hindret & då hoppar han så mycket mer fritt.

Det hänger ju nästan ihop. Är så glad för en fin runda idag med en nolla som avslut på dagen. Men finslipa kan man alltid! Han går en 1.30 i helgen också. Nu fick han hoppat av sig & känna av miljön igen!

4 thoughts on “Clear

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.