Jag kan inte gräva ner mig längre.

Jag förvånas alltid över hur livet bara svänger, man hinner ju inte ens med själv. Coolt eller jobbigt? I dont know asså. Jag firade nyår igår och hade en så fin kväll och natt, jag uppdaterade här imorse om igår och det nya året. FÖRSTA DAGEN på det nya året får jag ett besked som är bara nej. jävla mycket nej det bara kan bli. Jag kan inte ens känna mig mer ledsen än vad jag har gjort det här året, jag kan inte gräva ner mig mer. Jag går med inställningen att allt har sin mening, så måste det vara. Men samtidigt så är det en väldigt stor och viktig sak i mitt liv, så jag kan inte heller blunda för det och tänka på det nya året endast som en motivation, tro fan att det känns när stora pusselbitar bara rycks ifrån. Jag känner dock en inre trygghet och stark självkänsla nu, har inte känt det på ett tag. Jag är nog bara så jävla trött på att stå och stampa, få hinder framför mig och backa fem steg. Där av orkar jag inte ens lägga min fulla ledsamhet eller oro just nu eller idag. Den brister nog när allt är klart. Men den dagen kommer att komma och så länge tar jag på mig min stålmannar dräkt och är 98% förberedd.

Inre power menar jag med att jag ser lösningar, ljuset och orkar mycket. För några veckor sedan orkade jag knappt rodda runt allt och var ständigt trött eller blev trött snabbt. Gjorde stallet imorse, pluggat nu i 4h som blev till en rolig grej, uppdaterar här och har skickat över blogg material till Sofia. Hjälper strax till ute på lagret med Tessie, klockan har inte ens slagit 17 ännu. Jag är nöjd!

Inget ska kunna bryta ner mig. Om det ska så får det bli för en stund, det är mänskligt. Men jag ska absolut inte tappa kontrollen!

Vi alla har nog börjat året på olika vis. Någon kanske fick sin livs viktiga och bästa förfrågan eller händelse, jag fick något väldigt tråkigt och någon annan kanske är i sin vanliga anda. låt oss se vad året har att erbjuda!

 

 

14 thoughts on “Jag kan inte gräva ner mig längre.

 1. Du verkar inte ha så mycket flyt på senaste tiden, så himla tråkigt! Lider med dig, gillar din nya inställning.
  På sistone har det var mycket inlägg där du har en massa hemlisar som bara gör en nyfiken. Du pratar bara runt ämnet men inte vad som händer. Jag personligen tycker att det är lite tråkigt!
  God fortsättning!

  • Jag håller med! Tråkigt att hinta hela tiden men aldrig berätta. Klart du inte måste berätta allt som händer i ditt liv, men välj hellre att int säga A då om du inte tänker säga B. Blir så ofullständiga inlägg som inte skapar nyfikenhet utan mer än känsla av att jaha nu var vi här igen. Men tråkigt att 2019 började så dåligt för dig 🙁

   • Jag håller också med. Jag gissar att tanken kan vara att skapa ett sug att kolla in senare om man får veta vad det handlar om osv, men för mig blir det inte nyfikenhet utan mer en trötthet. Jag kan säga att jag personligen kollar in här betydligt mer sällan nu än för typ ett år sedan, och det beror till stor del på att bloggen blivit ”tråkig” med mycket hintar osv. Vilket är jättesynd!
    Men tråkigt att året börjar så, hoppas det vänder snabbt för dig Nellie

 2. Hej Nellie!
  Tänkt på en sak ett tag när jag läst dina inlägg, har du funderat på en coach? Nån som du kan bolla dina tankar med, som kan ge dig andra input när du är både glad men framförallt för att inte grunna, grubbla, sätta stor press på dig själv och som också är en ventil. Dom brukar vara proffs på detta med hur och vilket tänk som faktiskt gör att man mår så mycket bättre mentalt.
  Bara en tanke i all välmening! Brukar vara super just hos människor med höga krav på sig själva.
  Stor Kram

 3. Hej Nellie
  Jag kanske har missat de men hur blir det med din flytt nu va det inte efter årsskiftet du skulle flytta? Eller har det blivit ändrat? Hur går de med körkortet? Har du fått de? Du glömde i din årsresume att du fick en egen bil😁
  Ha det bra klappa dina fina hästar från mig.

  • Körkortet är ännu pà gàng vilket är helt förståeligt, speciellt med tanke på att Nellie fick byta bilskola här för ett tag sedan. Det andra vet jag tyvärr inte svaret på men tänkt att du kanske var nyfiken ändå 🙂

 4. Tyvärr känns det som att vi inte får riktiga inlägg längre utan bara lite fluff på ytan. Ponnyn, Danmark, körkort och nu denna tråkiga händelse. Inget på djupet längre utan bara halva kliffhangers och sen inget mer. Förstår om du har jobbiga saker osv men nämn dem inte alls om du ändå inte kommer berätta något mer om det, eller kanske lite 3 månader senare.

  Jag är en läsare som gärna vill veta lite på djupet om hästar, satsning och andra ”resor” och bläddrar förbi outfits eller annat ytligt som inte kopplar till det ovanstående.

  • Håller med! Såklart behöver du Nellie inte dela med dig allt fastän du är en offentlig person. Du kan ändå välja att säga A och/eller B här på bloggen, men som jag sett att andra kommenterat tidigare också så verkar det som att du säger en hel del bara A, men inget B. Alltså du lämnar saker halvsagda så att säga här på bloggen.

   Tycker det är lite tråkigt då många av oss som följer dig, gör det för att du ofta och länge har skrivit ärliga och djupa inlägg om din ridning mm. När det blir lite smygande omkring ämnen blir det lätt långtråkigt istället för att stämningen skulle byggas/trappas upp. Lite sådär att ”ja nu är vi igen här”, lite så med dina inlägg på senaste tiden tyvärr, t.ex. med ponnyn du har köpt, att du hintade om att Danmark inte blir av osv. Men som sagt så behöver du absolut inte dela med dig allt, men säg snälla isåfall inte A om du inte tänker säga B.

   Hur som helst, hoppas 2019 blir ett bättre år för dig och dina hästar! Stort lycka till i framtiden med allt du gör, våga lita på dig själv och dina kunskaper, du är grym!

  • Håller med. Det är inte alls så att man inte bryr sig! Men dessa ständiga små cliffhangers känns lite barnsliga.. så brukar ju bloggare hålla på när läsarantalet behöver bättra på sig så jag förstår att det finns en poäng med det men tyvärr ledsnar jag ganska omgående och går över till andra bloggar istället. Däremot tycker jag ju att det är sjukt trist att Nellie åker på motgångar och kul att hon köpt en ponny men när det är dessa utdragna små halvavslöjanden ovanpå varann så tänker jag lite att var tyst tills du ”är redo” att berätta hela grejen istället. Eller berätta inte om det alls om man egentligen vill hålla huvudinformationen för sig själv.

   • Tror inte att Nellie förlorar på era två views. Så ta era negativa kommentarer till en annan blogg. Detta är hennes dagbok där hon får skriva som hon vill. Det är NI som har valt att kika in här? Right ?
    Kram på er. Hoppas ert nya år blir bra.

 5. Hej Nellie, gud vad otur du har haft på sistone men alla har vi höjder och dalar i livet och det går inte att komma ifrån, men så stark som du är kommer du ta dig igenom dem och komma upp starkare! Jag håller faktiskt inte med dem andra åvan. Jag ser det såhär, du delar med dig med lite information för att vi läsare ska ha förståelse om att någonting har hänt och att du samtidigt måste bearbeta och fundera hur du ska lösa problemen på bästa sätt. Det är ju inte hållbart om flera hundra personer som läser och följer dit liv men ändå inte har hela faktan hur det är ska lägga sig i och tycka till! Det är du och din närhet som vet bäst. Jag anser det inte som kliffhangers eller något sett att få tittare utan mer som att berätta i det stora vad som har hänt och att når man vet hur det ska lösas så kan man gå in på detaljer om vad som har hänt och hur funderingarna ligger. Nellie du är grym och en stor förebild, du kommer klara igenom allt och håll ut snart vänder det!

 6. Vet du Nellie, jag blir 45 år i år och kunde varit din mamma åldersmässigt. Jag läser din blogg varje dag sedan några år tillbaka och är så grymt imponerad av hur du är som person. Du bjuder in oss i stora delar av ditt liv, både i med- och motgång, du resonerar vuxet och vill alltid väl. Det kan man inte säga om många unga tjejer.
  Så klart får du också ha tunga perioder och kunna visa det, ingen har enbart medgångar vilket andra unga tjejer kan behöva veta. Även du som ”har allt” i mångas ögon får kämpa, arbeta och försöka tro på dig själv. Det du förmedlar är hur livet ser ut och du gör det väldigt väl. De elaka tungorna tar karma hand om ska du se. Fortsätt vara den du är…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *