Såklart ni ska!

Nu har ni läst min resumé och fått en djupare inblick i mitt år. Så trött på att vara i, skriva i och bara vistas i siffran 2018, kommer bli sån jäkla lättnad kan jag lova er och ni KOMMER att märka det på mig som person.

Jag kommer att förbereda inlägg som kommer pumpas ut här nu inom dagarna på veckan. Om mina planen inför 2019 både för hästarna och privat.

Jag kommer att avslöja två mål. Jag har ett stort mål som jag vill kunna göra och fullfölja i slutet av det nya året. Beroende på hur allt går kanske det händer innan. Men vi får se. Men det är ett mål iallafall.

Jag kan avslöja nu att jag har köpt en ponny. JAG VET. Ni läste rätt, en ponny. Jag ska också berätta varför. Vill inte göra er för upprörda nu med att få vänta , men jag lovar att info kommer. Jag kunde inte hålla plånkan i styr för den här godingen. Den är så fin!!!

Whatever. Ni kommer ju ha att läsa som ni förstår. Skåla nu in året & ha så jäkla trevligt så hörs vi. Jag vloggar under hela min nyår & den spenderas lite annorlunda.

Vi hörs & ses i 2019!!!!!!!

6 thoughts on “Såklart ni ska!

 1. Underbart med en ponny! 😍 Ska bli spännande att se vad du har för plan med den! 💗
  Jag själv är sugen på en Welsh cob även om jag är vuxen. Jag är inte så stor så en dröm jag har är att köpa en ung ponny, utbilda den och antingen fortsätta att rida den själv eller om några år låta min systerdotter rida den ☺️

  Jag har min gamla Shetlandsponny som maskot, vi har levt ”hand i hand” i så gott som hela våra liv. Han är idag 27 år, jag är 30. Han kom till oss då han var fyra år 😍😍😍

  Gott nytt år 🎆

 2. Gott Nytt År Nellie!

  Ååååhhh, vill se bild på underverket! Det är ngt visst med ponnysar, små söta och urgulliga! Nu har raketerna slutat väsnas här utanför så nu ska även jag få komma till ro. ”Det kommer att bli bra…” den meningen ekar i mitt huvud eftersom jag tyckte 2018 kunde gå i graven redan under sommaren. Ärligt talat – jättetungt år, så jag hoppas tanken som inte lämnar min hjärna har rätt – det kommer att bli bra…

  Önskar dig lycka till med dina både små och större planer som du har. På årets fösta natt önskar jag dig Sov gott och dröm vackra drömmar. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *