Onsdag- dagen

Har en väldigt bra energi idag. Känner mig så lugn & typ glad i kroppen. Vädret är ju på top, det spelar verkligen en stor roll för mig, påverkar mitt mående enormt. Spelar just nu in lite delar på min instastory där ni får hänga med på olika moment i stallet, om ni är intresserade så in & kolla.

Typ sådana här övningar gör jag med Fia innan tävling & ren hoppning. Hon är ingen häst som man bara kan sitta upp på och hoppa bana direkt. Eller jo. Det går såklart men det blir inte 100 bra, om jag säger så. Hon är så mycket mer på plats, hoppar bättre & tänker bättre när hon fått göra lite gymnastik innan. Två enkla övningar & lätt att ta fram men man får mycket gjort & kan hålla på länge utan att det sliter. Bom före & efter har jag 3 m eller 2,5, just nu 2,5 så lågt. Får henne att backa av, tänka till & vara uppmärksam samt hoppa runt. Andra övningen är på rakt spår vilket gör att hon måste sättas på båda bakbenen & balansera upp sig själv. Sockerbiten efter bromsar upp där jag även kan välja rida på olika galoppsprång= variera galoppen = gas & broms.

Väggen efter hjälper till att bromsa upp. Sen avslutar jag med att hoppa på volten då hon ska följa mig i båda håll. Efter det brukar hon kännas väldigt fin.

3 thoughts on “Onsdag- dagen

  1. Vore kul att få uppdatering gällande körkortet! Oavsett hur det gått så hade det varit roligt om du delade med dig med tanke på att du ändå skrivit om det flitigt på bloggen! 😄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *