Dagens frågor

Alltså ne, inte direkt. Men jag tänker att när jag lägger det vid krubban eller ingången så står dom på det eller liksom spretar ut allt( mina hästar står alltid vid utgången ) , om de ligger i hörnet blir de mer markerat att maten ligger där & de äter mer avslappnat ser det ut som samt inte 100 strån av höt i boxen.

Dessa paddar har jag alltså mellan bogen/ innanför täcket. Super bra & hjälper faktiskt för att minska skav där. Även om du har något tightare täcke sitter det bra för att minska trycket där fram för hästen. Den som är där är ifrån Kingsland!

Nu har jag svarat på två frågor som kommit upp under dagen förutom avstånden på övningarna men det står ju i inlägget under om ni missat.

Ställde en fråga på Instagram igår, podda? Hade det inte varit roligt. Den var ju så galet uppskattad som jag & Jakob hade för några år sedan. Men nu , mycket har hänt & det finns saker som jag kan/ vill prata om nu. Lyssnar du på podd ofta ?

5 thoughts on “Dagens frågor

  1. Har också en fråga! Hur går det med körkortet? Verkar som du fick en dålig upplevelse sist? Håller tummarna✊🏽

  2. Tror inte podda är en bra idé, även om det varit kul att lyssna på. Du gör bloggen sjukt bra, men eftersom du snbbt tappar intresset för youtube när du väl kommit igång, så känns risken stor att du kommer göra likadant med podden. Jobbigt med saker som bara görs halvdant.
    Ha en fin kväll! 🙂

    • Jag kan säga utifrån egna erfarenheter att det är pga att Nellie har scandics stallpellets. Jag använder laxås och det är Alltid ljust och ser nyinlaggt ut. Sen inväntade vi årets beställning som blev sen så vi köpte in sådär 6påsar av scandics och boxarna blev mörka och äckliga direkt. Pelletsen sög inte upp kisset lika bra och låg ej lika stilla i boxarna så det vart kaos, såg ba äckligt ut o va konstant blött.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.