Jag blir hemma

Åker inte till Sthlm idag. Känner att det inte är super nödvändigt för mig. Förutom att träffa er då men det hoppas jag vi gör next time. Jag är ju alltid på Gbg horsehsow & Falsterbo, det är ju lite av mina place;)….. jag har bara vart i Sthlm någon gång liksom, aldrig prioriterat att åka dit för eget.

Hade kommit hem väldigt tidigt måndag morgon & kört med B kortare hela natten med dom andra. Då är jag hellre hemma & kan backa upp här när mamma & pappa kört hela natten. Annars är alla trötta & helt slut liksom på måndagen.

Min lördag består utav plugg & skriva ihop inlägg. Tänkte ta en dusch strax & sedan sätta ihop några inlägg. Har kvällen på mig så att säga. Sen tänkte jag plugga ett ämne som jag är lite dålig på. Smilla har en kompis som kommer hem till oss om en stund som ska sova över. De ska tydligen ha live på Instagram så det kan ni ju roa er för ikväll;)

Apropå bilden ovan. Hur cool är inte hon? 80 år gammal , så ska jag va när jag blir 80!

2 thoughts on “Jag blir hemma

  1. Jag har varit på friends en gång men var inget för mig så åker inte heller dit. Men Göteborg horse show och Falsterbo är något för mig, åker alltid dit 😃😃 bästa tävlingarna 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *