On my way

Det blir en spontanare till Malmö- Emporia. Jag ska spåna efter julklappar. Kanske inte köpa massvis idag men iallafall ha lite koll vad utbudet är. Min familj är väldigt svår för ingen önskar sig något, som man verkligen vill ha liksom. Om någon frågar mig så har inte jag någon aning heller, har inget behov av något just nu. Jag kommer in i ett mode då & då när jag vill ha nya kläder, då köper jag det själv. Dock är det roligare att ge än att köpa till sig själv. Men väldigt svårt dock när ingen har något önskemål alls.

Hann Precis med bussen vidare mot tåg. Jag behöver nästan tre timmar för att kunna gå igenom / köpa. Annars blir jag bara så stressad & oinspirerad.

Så ser min eftermiddag ut. Lux fick på sig en till sån ”gips ” sko på andra hoven idag. Jag vill säkerställa så det inte blir ojämnt / fel belastning med att bara ha det på den skadade hoven. Vilket känns lite logiskt att det kan bli. Där av får han samma på båda istället. det känns säkrast. Någon som haft samma på sina hästar vid sjuk hov som ska läka ?

3 thoughts on “On my way

  1. Efter en rejäl hovböld på ena fram hade min häst bandage på båda fram tills allt blivit stabilt. Givetvis gips i hoven med hovböld också. Allt läkte fint och inga problem i övrigt.
    Varit med om andra hästar med skador som tagit väldigt lång tid att läka som belastat det friska benet så mycket att det till sist blivit inflammation eller liknande i det friska benet just pga att de belastat det för mycket för att avlasta skadat ben.

  2. Haft häst med långdragen hovböld. Han fick gips och hela köret också. Vi fick rådet att ta några, väldigt korta, promenader om dagen. Kunde vara ett varv runt stallplanen bara. Jag hade bara gips på den skadad hoven och det gick bra 🙂 köpte däremot skor (typ gympadojor) att trä även hoven när vi promenerade för att undvika väta.

  3. Du är så fin, Nellie! 🙂 Hoppas du får en underbar advent och en jättefin jul med dina nära och kära.
    Många julkramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *