Idag blåser det

Mist sagt alltså. Harregud. Vaknade av att det bara lät helt kaos ute , öppnade dörren och ja. Det blåste ju på tvären & regnet öste ner. Åkte för att släppa ur hästarna men var tveksam just den timmen. Chillade lite & gav mer hö istället till dom inne. Mina hästar hatar regn & blåst så det är nästan en fara att släppa ut dom då. Slutade efter en stund så jag släppte ut dom medan jag gjorde klart stallet. Fixade hönät & mash till dom för lunch som de nu fick äta inne. Såklart blåste det upp igen vid intaget. Kan ju säga att jag inte såg ett skit förutom hästarna som stod med huvudet ned i marken haha….

Laissa är verkligen en inneråtta när det är kallt & regn. Hon HATAR det då. Dock älskar hon när det är skönt & vinden är på rätt plats;)

Ska strax ut & rida, får nog ha luva på det två då det slår mycket i manegen på taket. Allt tar så mycket längre tid när vädret inte är på sin sida. Som tur har jag no stress idag.

Jag tipsade om en hudprodukt igår på min Instagram. Kan varmt rekommendera, verkligen!

2 thoughts on “Idag blåser det

  1. Luvor är bra 🙂 Det är inte roligt när det blåser mycket, hästarna blir mer oroliga och så skvättig då. Men luvor hjälper ju tack och lov 🙂 Var det någon gång våra verkligen var lugna när dom väl stod inne så var det under såna dagar.

  2. De var en grej jag funderade över angående produkterna du visade på din insta. Om man kollar på innehållet så innehåller det inget annat än vanliga vitaminer, de innehåller inte ens alla vitaminer man behöver dagligen. Så varför betala tre gånger så högt pris för en produkt som ger dig 15% när man kan köpa vanliga ”en om dagen” vitaminer som ger dig allt du behöver.

    Det känns som om folk i allmänhet luras lätt av en snygg burk och ett högt pris och glömmer att faktiskt kolla vad den innehåller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *