Hur långt tror du & Lux kan komma

Låååååångt. Haha, ne men verkligen. Jag har vart SÅ ledsen för detta uppbrottet med honom. Så sjukt onödigt för man tappar så mycket tid tillsammans. Men jag minns när jag provade honom för första gången så sa Royne att denna kan jag se dig på. Liten, hoppar som fan & är kaxig. Du är ju kaxig & stark som fan sa han. Jävligt stark ryttare är du. Det stämde, vi hoppade över hinderstöden utan problem och allt bara satt. Det jag inte löste på honom då löste han för mig där. Som jag IDAG har övertaget på. Han är ju så fin. Jag minns också att jag inte ens hade frågat vad hästen kostade, jag glömde av det totalt så det var ju mitt största issue när jag hoppade av & skulle ringa pappa för att berätta. Men vi löste det bra ändå & han är min.

Det är ingen nyhet att jag har investerat i Lux & det är den dyraste hästen jag köpt idag till mig själv. Det är väl därför det vart extra tråkigt att detta med hoven kom då jag hade nog behövt ”glädjas” av honom & verkligen få känna den ”belöningen ” efter hårt arbete ihopsparade för en sån här häst.

När jag började tävla honom där i början var jag väldigt splittrad som ryttare. Nervös varje gång jag red honom. Det sattes en press på mig, från mig själv. Han hoppade alltid super och ville alltid men jag klantade till det & gjorde varje start lite extra jobbigare för honom. En blandning av att jag inte kunde honom till helt 100% också.

Men det är som att när han fått sin lilla vila nu under perioden med hoven, jag har fått rida andra hästar och sakna honom är vi tightare. Jag rider honom så enkelt & bra som jag BORDE gjort från början. Så de bådar bara gott nu känner jag. Så fin han vart på träningarna & så bra jag rider honom samt förstår honom blir det farligt.

Lux har allt för att kunna gå 1.50 det vet jag . Han är helt j*vla orädd & har en enorm kapacitet.

2 thoughts on “Hur långt tror du & Lux kan komma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *