Dagen

Jäklar vad jag har slitit i stallet idag. Fått mycket gjort men shit det är tungt när vädret är som det är, vatten fryser både inne & ute. Har fyllt på till sex hästar ute för hand, tog ett tag vill jag säga. Men hann med allt ändå och är inte hemma allt för sent. Klädde om snabbt som satan för att åka in till ystad. Tänkte sola (jätte fel i know), men jag tror inte det är farligt någon gång ibland. Samt fixa en eller två julklappar. Har två timmar på mig.

Jag ska säga er det att julen är inte min favorit över huvudtaget & aldrig vart. Super mysigt verkligen. Men jag känner bara sån stress & press, folk förväntar sig saker & man känner sig typ skyldig att inhandla de perfekta sakerna. Jag är inte alls sån. Sen att det också finns dom som är jätte insatta i julen precis som jag men INTE kan fira jul pgr av omständigheter , det är bara tragiskt.

Nu byter vi ämne, men ja. Mysigt är det men inget jag uppskattar till 100%. Gör ni?

Btw , om ni ska till SIHS ( Swedish international horse show så finns Tessie där! Jag är där på fredag efm & lördagen .

5 thoughts on “Dagen

 1. Det finns värmekablar som monteras inne i vattenrören och själva känner av när det blir frysrisk. Underlättar väldigt mycket. Kanske svårt att få till när man hyr in sig, men så värt i det långa loppet och ett bra tips för ett mer lättskött stall. Se t ex: https://www.ebeco.se/frostskydd/f-10
  Finns fler märken.

 2. Dags att skaffa thermobar, de må kosta man gud vad det är värt det, hästarna har vatten hela dagen varje jag så slipper man oroa sig!

 3. Jag brukar aldrig kommentera, men jag vill att du ska vara medveten om att det är farligt att sola solarium även fast man gör det ”bara” någon gång ibland. Du utsätter din hud för fara och du utsätter dig själv för risken att eventuellt få hudcancer i framtiden, där av rekommenderar jag dig inte att sola! Om di vill vara brun kan du ta ”brun utan sol” eller spraytan istället. // Från en kvinna som har några fler år på nacken en vad du har.

  By the way jag älskar din blogg och blir jäkligt inspirerad av din drivkraft!

 4. Jag brukar aldrig kommentera, men jag vill att du ska vara medveten om att det är farligt att sola solarium även fast man gör det ”bara” någon gång ibland. Du utsätter dig och din hud för faran att eventuellt få hudcancer i framtiden. Där av rekommenderar jag dig att inte sola solarium för ditt eget bästa, om du vill bli brun gör en spraytan eller ta på dig brun utan sol istället.// Från en kvinna med några fler år på nacken en vad du har.

  Dock älskar jag din blogg och din målmedvetenhet i ridsporten, so keep up! 🙂

 5. köp thermobar?bästa som finns ! sen strunta i pressen ,jul är en stund för familj och kärlek. Vi skippar julklappar som inte alltid håller förväntningar.. lägger 200 kr på ett paket och kör julklappsleken! barnen får ju såklart sina klappar men vi vuxna (över 18) känner att vi inte behöver mer 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *