Veterinären- status

Igår var ju veterinären Lotta hos oss & kikade igenom alla hästarna. Tore skulle på en koll bara så att han var fräsch, och det var han. Så nu får han börjas ridas igen vilket är kul ju, smilla har ju bara honom så att.

Men hästarna överlag var förövrigt väldigt fina. Jag trodde det skulle vara lite små saker på dom som kanske behöver kollas över. Men Lux var felfri, ingenting så det är bara att fortsätta på samma spår med honom. Laissa & Joe var super på böjprov & longering. Jätte fräscha sa hon & fanns ingen anledning att behandla dom när det knappt fanns en minsta liten marginal. Laissa ville jag se över ryggen på då hon tävlat på nu ett tag & hoppar ju väldigt stort som hon gör vilket kan bli efter några tävlingar att hon blir spänd i ryggen. Endast där vi la en behandling för att hjälpa henne. Men hon har inte ens markerat här hemma eller något vidare för det. Men då kanske det hade kommit på större höjd senare så lika bra att få henne helt igenom där inför det.

Kul med fina hästar som vart igång men ändå är såpass fina.

Nu har det till & med börjat frysa i stallet så ni kan ju tänka er hur kallt det börjar bli, sakta men säkert..

Fick nog rekord många dm’s igår på den här bilden. Jag ser så otroligt lycklig ut. Ja, det var en magisk dag som var otroligt rolig. Kände mig fin & hade en bra partner bredvid. Är lika lycklig idag också men lite mer bekväm. Jag kommer ihåg hur ”pirrigt” det var där & man visste inte riktigt vilket ben man skulle stå på. Idag är det så mycket bekvämare & lugnt!

5 thoughts on “Veterinären- status

  1. Hej! Ville bara ge ett tips nu när det fryser ute! Köp termobars asså uppvärmda vattenhinkar kostar ca 1500 men dom är så värda det man behöver aldrig va rädd att det fryser utan bara fylla på vatten, det har räddat många hinkar vatten och kolikhästar! Tips tips tips!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *