Utvecklar svaren här!

Har en Q/A på min Instagram just nu, blir lätt korta svar där så jag tänkte göra dom lite mer utförligare här. Väljer ut tre intressanta frågor som jag kan utveckla mitt svar på.

”Hade du kunnat göra en skönhetsoperation om det var gratis”

Först och främst så hade jag betalt för mitt ingrepp isf. Om det hade vart gratis vet jag inte om man är säker på om man vill utan bara kör för att det är gratis. Det är ju rätt dyrt vad man än gör, så jag hade betalt oavsett för då är det något som jag VERKLIGEN villl för mig själv och lägger mina pengar på.

Det går i vågor. När jag var några år yngre ville jag verkligen förstora mina bröst, typ bara det jag tänkte på när jag satte på mig en bh. Det går även i vågar just idag, men jag är många dagar utom få väldigt nöjd. Svårt att svara på. Jag ser ingen skam i att göra ingrepp på sin kropp som många tycker. Det här med silikonbröst har tyvärr satt en skämmande bild vilket jag håller med om, tycker inte heller att sprängfyllda bröst upp till hakan är snyggt som var rätt inne typ 2009… Nä men ni fattar, absolut inte min stil alls. Men man gör det för sig själv och för att troligtvis trivas bättre. Jag har dock inget komplex för något på min kropp och är idag och igår sjukt nöjd. För en månad sedan ville jag sätta mig mer in och se hur det går till osv. Har väldigt runda, fasta små bröst men det är inte så mycket ”effekt” på dom om ni fattar. Jag tror det faller sig in naturligt i framtiden men huvudsaken är att man är nöjd och det är jag nu men utesluter inte heller det helt. Har så mycket annat att lägga min tid och energi på just nu:)

Vart ser du dig själv om tio år?

Hmmm, då har jag definitivt barn (Vill liksom ha barn när jag typ är 22 men det kommer jag aldrig att hinna känns det som haha;)…, stabilt förhållande med inkomst, jobb osv. Vet exakt hur min bas ser ut med jobb/ hästar etc. Vet inte riktigt, kan ju inte se fram i tiden, men just att bilda familj är jag självklar med. Så jag hoppas att jag håller det måttet idag arton år gammal;)..

Tycker du det är jobbigt att prata om mens?

Nej verkligen inte och jag fattar inte folk som tycker det eller tex killar som tycker det är äckligt. Mest naturligaste som finns vilket män också är medvetna om PRECIS som vi kvinnor. Såklart sitter jag inte och pratar om mens öppet bara för att men om det kommer på tal eller jag får frågan skäms jag inte över det precis. Jag menar, och nu är jag JÄVLIGT öppen haha…

Var beredda, ok håll i er…. Det är så äckligt. Fast ne, men har till och med råkat blöda liiite lite igenom i min killes madrass. Men inte gnäller han för det;). En olycka kan hända och som sagt, det är naturligt och inget vi kan hjälpa, sådeså.

 

4 thoughts on “Utvecklar svaren här!

  1. Jag hade 70 DD när jag var ”ung” och har aldrig riktigt gillat uppmärksamheten som kommer med stora bröst och urringning, så jag klädde mig oftast propert. När jag hade småbarn och ammade då blev dem ännu större och såg ut som silisar a la 09, efter två barn så blev de mindre och nu fyller jag precis ut en 70A, små men jäklar va fina de blev i formen. Jag har då gått igenom tre stadier och gillar dem allra bäst nu, jag kan bära vilken tröja som helst utan att se ut som tuttfia och midjan och bröst står i proportion med varandra och framför allt jag kan sova på magen, sååå skönt.
    Det där med fläckar på sängkläder känner nog många tjejer/par igen 🙂

  2. Du passar så himla bra med den kropp du har, så du ska definitivt vara nöjd! Alla har vi dagar då vi är mer missnöjda med något, men alla är fina i sina egna kroppar. Sen tycker jag personligen att små bröst är så himla fint! Bär din kropp med stolthet!💪

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *