Så stolt , Laissa i final

Vem kunde tro att lilla Laissa kunde göra det här så bra. Sån resa vi två gjort ihop. Nu är hon med i den stora finalen imorgon. Inga förväntningar alls, det är ju lätt det största hon kommer att få smaka på imorgon hittills. Målet var att komma med till stora finalen och det gjorde vi, så det är en vinst för mig. Speciellt med henne. Vi gjorde vår livs runda idag – kval ett, 1.35 som var riktigt stor faktiskt. Rev tyvärr in i näst sista. Men alltså, så stolt jag är över henne.

I en final kan allt hända. Mycket nerver och en större klass & mycket mer höjd. Men jag rider lugnt & moget så hoppas vi att det räcker långt.

Fina lilla tjejen. Nu kör vi imorgon<3

9 thoughts on “Så stolt , Laissa i final

  1. Brukar inte kommentera på din blogg. Men måste bara säga: JÄVLAR vad Laissa hoppade idag och JÄVLAR vad bra du red!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *