Första 2 starterna i Helsingborg

Joe och Fia var felfria i dagens första klass här i Helsingborg.

Joe hoppade helt strålande och var så försiktig . Kunde rida lite mot klockan med och svänga innanför. Vill inte sats för mkt på Joe utan bara öka ”att vi ska våga ” lagom mycket så självförtroende ökar på oss båda. Men extremt nöjd med rundan.

Fia var även hon nolla. Hon ligget fortfarande på lite så jag vågar inte svänga henne för tight. Vi red en bra felfri runda och det är jag nöjd med. Hon kändes väldigt pigg och positiv.

Laissa joggade jag mellan starterna. Hon var extremt pigg så en förklaras på henne är riktigt behövligt . Ska rida fram henne länge länge så hon tömmer överskottet med flams och trams innan vi går in på framhoppningen .

Tänker så på Lux hela tiden. Hans box här på tävlingsplatsen ekar tom och det skär i hjärtat. Nu står han på boxvila utan sko. Det verkar bli en ny hovböld trots allt, tyvärr. Men nu ska fokus ligga på mina hästar här. Så viktigt att men mentalt inte gräver ner sig som jag lätt kan göra. Lovat mig och familjen det.

Vill ni se Joes runda hittar ni den på min insta GONZANELLIE

10 thoughts on “Första 2 starterna i Helsingborg

 1. Såg otroligt fint ut med både Fia och Joe.

  Håller tummarna för dig o Majs denna helgen. Ni är verkligen värda ett bra resultat!!

  • Kolla equisport, skaffa instagram eller sluta klaga. Grymma rundor, men Fia är ju min favvo av dom två. Såg båda rundorna som var jättefina!

   • Klart man kan se de utan att ha instagram men samtidigt kan du, Anonym, skriva sådär. Att ha instagram är inget måste och man kanske inte har möjligheten att kolla genom equisport. Hon klagade inte, hon sa bara att det var synd då alla kanske inte använder instagram idag 🙂

    • Tack Evelina! Exakt så är det. Var inte drygt över huvudtaget. Endast att det var lite tråkigt att videos inte kommer upp här längre (följt henne väldigt länge)

  • Fast man kan se Nellies Instagram utan att själv vara användare. Bara att klicka sig dit. Jättebra rundor idag, måste kännas riktigt bra inför fortsättningen.

   • Tack Emma det visste jag inte. Det ska jag göra.

    Drygt med anonyma användare som tror man har en dålig attityd i sina inlägg så fort det är något. För det var det inte. Ville bara kunna se hennes rundor som hon hela tiden la upp här på bloggen förr. Det är inget fel med det.

 2. Stort grattis till dina grymma rundor idag. Såg dom på equisport, riktigt snyggt och elegant ridigt.

  Grymt jobbat till dig och dina fina hästar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.