Status på Lux

Så snällt med alla kommentarer om min fina Lux. Han har redan flytsula sen flera månader tillbaka. Vi har specialisthovslagare så alla tipsen vi fått har vi redan gått genom .

Peppar ta i trä såg och kändes det mkt bättre idag . Jag hoppas verkligen att bölden drar sig tillbaka nu och inte eskalerar. Nu står han på box och ska röra sig minimalt. Dock nyklippt och fin, han var redo för SM.

Huvudsaken han blir bra. För den hästen ger mig rysningar. Totalt älskar han.

Nu blir det Majs som ska få gå sitt första SM och få den rutinen . Joe och Fia gör lilla rundan. De första inomhus starterna väljer jag att hoppa lite lägre med Joe. Han var så spänd sist, så bättre ta några starter som ska kännas enkelt för han.

Åter igen. Så snällt av alla fina kommentarer . Var så ledsen ända in i själen igår <3

Snacka om att Tore är kungen i stallet nu. Så nöjd med livet.

4 thoughts on “Status på Lux

  1. Hej Nellie!
    Fy fasiken vad tråkigt att Hovbölderna fortsätter komma! Jag hoppas verkligen att han kommer bli bättre! Ni är ju ett fantastiskt ekipage tillsammans!

    Jag undrar bara vilken veterinär ni åkte till i Kristianstad? Jag letar efter en ny eftersom nuvarande inte alls fungerar och är missnöjd med hur min häst har behandlats där. Bor inte långt ifrån Kristianstad och undrar om du kan rekommendera den ni var hos?
    Mvh ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *