Sista dagarna innan SM för mig

Ja nu sätts det sista inför SM. Hästarna känns otroligt fina, speciellt den bruna. Synd bara att han inte har några veckor tillbaka där han vart igång, som Laissa. Så att inte orken eller så sätter käppar i hjulen väl på SM. Men jag tror inte det, har jobbat upp konditionen på honom nu. Så det känns stabilt.

Lite vad som pågår nu och igår. Sov i Malmö. Lagade mat & pluggade hela kvällen typ. Avslutade med en film. K jobbade till kvällen så jag hade en del tid för mig själv. Vaknade runt 07 och ska ta tåget mot stallet nu för att möta upp mamma. Idag åker jag & Lux till Flyinge för tävling. Skulle hoppat en 1.35 klass men vi kom tyvärr inte med i den. Hoppar istället e avdB 1.30 för att han ska fått vara ute innan SM på en bättre & större arena. Därefter åker jag & tränar i efm hos hannes med två hästar. En söndag där man är på gång helt enkelt.

Mår super bra idag, känner mig glad & härlig. Ok väder ute. Vaknade upp på ett bra sätt & har roliga saker framför mig idag. Vad händer för de denna söndag?

Denna snygging blev såhär fin igår efter klippningen!

2 thoughts on “Sista dagarna innan SM för mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *