SM silver för smilla & Tornado

Så kul, så galet , så värda!

Silvermedaljör blev Smilla och Tornado. Felfria rakt igenon 4/4 nollrundor. Så grymt! Riktigt skyggt ridet av smilla, verkligen iskallt.

Tornado<3 kan säga att jag är smått avundsjuk på att hon har honom. Han är ju så ambitiös & fin. Exakt den känslan jag hade när jag provade honom. Om man får honom med sig blir det perfekt. Jag får vara en nöjd sponsor bredvid helt enkelt. Grymt jobbat & så värda det tycker jag. In & gratta henne vettja. Nu njuter teamet!

13 thoughts on “SM silver för smilla & Tornado

  1. Stort grattis till hela teamet! Smilla har utvecklats så enormt mycket tillsammans med Tore. En underbar häst och en mycket skicklig ryttare. Hon har gjort ett enastående jobb med honom. Hatten av för henne! 😀🙌

  2. Stort Grattis till Smilla & Tore. Dom tillsammans som ekipage är så väl värt detta ♥ Att som ryttare få förmånen att ha en sån här häst att göra en sån här resa på, både fysiskt men också mentalt, är oskattbart!

    Att på det ha ett team runt sig som er familj är tillsammans, ja det är verkligen bonus de lux ♥ Smilla har utvecklats enormt mycket under deras resa tillsammans, det är dom själv som ekipage som har tagit sig dit dom är, det kan absolut ingen ta ifrån dom!

    Att sedan ha förmånen att få ha Tore som sin egen är en av dom mest osjälviska gåvor/möjligheter som du har gett din syster. Du har sett deras möjlighet tillsammans och du har sett din systers behov av att få en trygg, snäll och bra läromästare att göra denna utvecklingsresa med. Det om något är kärlek och omtänksamhet ♥

    Stort Grattis till Smilla & Tore, är så glad för er skull att ni tillsammans har kämpat er ända hit. Ni är super och jag önskar er all lycka till i framtiden ♥

  3. Så kul för dem och dig!! 😀 Hur ser framtiden ut med Tornado? Ska Smilla ha honom hela YR tiden också? I början lät det lite som att ni skulle dela på honom och du hoppa lite högre klasser, har läget ändrats? Tur du fler fina hästar i stallet, välförtjänt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *