Hur det kan se ut hos mig

Nu är det mesta klart i stallet. Mockat, påfyllt med Scandbio-Pellets, tvättat & nytt vatten i hinkar, hö packat morgon + kväll, hö i boxarna för efm, mash står och gottar sig, hästarna ute och Lux klipps just nu. Kan inte släppa att den hästen är så lugn nu. Ta i trä*, kanske blir mer på nu intensivare träning & tävling. Men det känns verkligen som att något har hänt. Att magen stabiliserats och att han mår BRA. Som nu, han har vart ganska jobbig att klippa. Inte kaos, men jobbig. Benen är värst på honom. Kolla nu:

Han står lix och sover. Helt sjukt. Aldrig hänt!

Nu väntar jag med att ge hö i en skottkärra tills vi går på benen. Han är ju så glad i mat så det blir en plan B ifall han skulle tröttna.

Här har vi boxen som är klar. Blir inte rättvist på bild , ser så tunt ut underlaget. Men det är mkt tjockt & fluffigt för dom. Sen när vi flyttade in hit ganska hastigt så hann vi inte skura/ måla om väggarna. Så drf ser det lite tråkigt ut nu. Men ja, stora & luftiga boxar iallafall.

Morgon + kvällsmaten gör vi alltid i hinkar då vi ej fodrar själva

Laissa lever life i hagen.

Mash som chillar i ett hörn!

Älskar att pyssla i stallet utan stress en fin solig dag!

4 thoughts on “Hur det kan se ut hos mig

    • Dom var självklart urtvättade innan. Men man hade behövt skura/ måla väggarna för att få bort det som är fast!

    • De var ju alldeles säkert rengjorda med ex. högtryckstvätt 🙂 Skrubba och måla innebär ju inte att det inte var rengjort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *