Det gick ju bra det här

Smilla och fantastiska Tore. Nollade warm up klassen och satte nollan i första omgången. Så 0 fel med sig in i finalen idag . Vilken runda de gjorde med. Sett filmen. Så iskallt rider och väl avvägda distanser . Så stolt så jag spricker. Minst sagt.

Håller alla mina tummar och tår idag inför finalen. Såklart man är lite extra nervös och de kan ställa mer problem än själva ritten. Men hoppa hon andas mellan hinder .

Stort lycka till Smilla.

Min dag spenderas i stallet med pappa. Ska verkligen försöka hinna klippa Lux. Han tävlas en start i Flyinge imorgon . En avd B valde jag . Blir lagom innan SM. Men de är så långhåriga. Gud… som nallebjörnar. Majsan är den som är mest nyklippt, men ändå nallebjörn. Alla ska ridas och trimmas på små hinder. Hinner jag åker jag med och kollar på finalen.

Har ni kollat på SM? Känner ni någon som tävlar? Har ni ett favoritekipage på plats?

Kom igen nu Smilla. Du är så sjukt bra och sitter på en sån drömmig häst. Ni är bäst <3

2 thoughts on “Det gick ju bra det här

  1. Hej vad kul att det går bra för Smilla, jag har en fråga, vad är det för skillnad på avd A och avd B osv i hoppklasserna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *