Fredag , no party

Nah inte riktigt. Godmorgon på er!

Är nu påväg till Trelleborg för körning. Klockan 08 börjar jag. Mitt i morgontrafiken helt enkelt. Därefter måste jag snabba mig till stallet för att börja rida och fixa det som behöver göras i stalltjänst.

Klockan 15:00 har jag en clinic där jag visar upp bra övningar som är enkla att ta fram och gör det roligare i ridningen. Oftast tänker man att jag åker och tränar på onsdag och det är den ”riktiga ” träningen men gör på veckan. Men om man vill vara vass på banan och utvecklas med sin ponny eller häst så finns det jättebra & nyttiga övningar som jag tycker man kan finslipa på hemma. Som dessutom inte tar lång tid eller är jobbigt att ta fram.

Efter det åker jag in till Malmö. Bara chilla och ha en lugn kväll. Kanske bio. Men behöver varva ner och bara ta det lugnt. Känner mig väldigt trött som sagt. Är dock piggare idag då jag gick upp väldigt tidigt & har kommit igång. Hoppas ni får en toppen fredag, vi hörs som vanligt igen snart!

One thought on “Fredag , no party

  1. Skulle du kunna dela med dig av övningarna på bloggen eller på din Youtube kanal? Skulle gärna vilja ha tips på övningarna för att utvecklats med min häst och bli bättre som ekipage 🙂 Älskar din blogg <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *