Fokuserad

Känner mig väldigt fokuserad just nu. Det märks att jag har två stora saker framöver som jag verkligen vill fixa & göra bra ifrån mig på. När jag blir fokuserad blir jag väldigt instängd och stänger ute mycket. Nästan lite arg inombords. Är liksom så taggad & blir irriterad om något onödigt utifrån stör mig. Eller om en person gaggar & tjatar om saker som i min värld just nu är SÅ litet. Kanske en dålig egenskap eller en bra. Vet inte, men så funkar jag iallafall när jag går in i min lilla bubbla. Jag kan göra det också även fast det är en hel vecka kvar för mig. Men det är för att jag nu har mycket innan det. Så då fokuserar jag på detta som är nu, som kan ta energi. Då får absolut inget annat ta energi ifrån mig .

Idag åker Smilla mot SM. Hon hoppar en warm up klass där & har sin plan för den klassen. Igår hade jag en Q/A på min Instagram story ni kan kika in på om ni vill. Svarade på massor av frågor. Bra blandning dessutom!

One thought on “Fokuserad

  1. Att gå in i en bubbla, dvs bli väldigt fokuserad, blir nog alla, mer eller mindre. Jag är ganska likadan, släpper omvärlden helt och bara går in i mig själv 👍 Blir svår att få kontakt med och kan bli ganska grinig om någonting i min omgivnin ”stör” mig 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *