Träning, tankar

Hemkommen väl och mår bra. Landade runt 09 och körde direkt till stallet för att fixa klart de. Red Joe först idag då de andra skulle tränas hos Hannes. FÖRSTA jäkla passet sen veckor tillbaka som jag kunde rida honom ordentligt och få galopperat bra i passet, alltså den känslan att bara kunna tömma honom på energi var så skönt. Nu hoppas jag att han har landat och passet ifrån idag sitter i. Jag var sjukt lugn och pedagogisk. Det var nog mycket till att jag inte hade några hästar på tur efter honom utan kunde bara ha min tid för just honom. Gick väldigt bra iallafall.

Lux och Laissa är fortfarande i så galet bra mode eller form just nu, vet inte vad jag ska kalla det. Laissa är jätte positiv i huvudet just nu, allt är kul enligt henne. Lux är otroligt lugn och fin vilket gör att jag vågar påverka och vara iskall på större höjder när det kommer till hoppningen. Väldigt lyckad träning med båda två.

Nu när jag är hemma börjar huvudet att gå igång. ALLTID så när man vart borta och kommer hem så avslöjas det så tydligt vad man inte är nöjd med. Just nu stör jag mig så mycket på att jag inte har mitt körkort. Blir nästan deprimerad för jag känner mig så begränsad, om inte ännu mer när jag har åldern inne och en bil. Lyxproblem i know, men det är en oerhört jobbig känsla. Ja vill ut och kunna köra iväg för att hålla träningar som ett extra jobb som dessutom är otroligt roligt, kunna åka iväg till Malmö utan att behöva mixtra med tåg. kunna lägga upp min plan och dag lite själv, exat hur jag vill. Nu måste jag räkna på sekunder typ för att ens hinna med något annat för jag är så beroende av familj som har sitt eget, eller kollektivt som inte alltid är super nice. Behöver det så mycket i mitt liv just nu. Vilket sätter en jäkla press på mig själv när jag verkligen behöver det och VILL HA DET!!!

Gnäll gnäll i know, men så är det ibland.

4 thoughts on “Träning, tankar

  1. Hahaah Nellie det är galet vad jag känner igen mig i dig. Fyllde 18 för två år sen och var bestämd att ta det DIREKT, hade häst och långt från buss till stall. För mig tog det 5 månader efter jag fyllt 18. Jag GRÄT flera gånger av frustration för jag inte hade det när jag ”kunde” haft det. Snart har du det , kämpa på!

  2. Förstår din frustration, tusen gånger om. Jag är drygt 19 år och har inget körkort, trots att jag började köra som 16-åring och avverkat drygt 20 körlektioner på körskola. Kuggat 5 uppkörningar på småsaker och gråtit oändligt med tårar över hur värdelös jag känt mig när alla andra lyckats med körkortet. Jag har alltid haft lätt för mig i skolan och känner mig nu riktigt handikappad. Tillslut var jag tvungen att lägga körkortet på is efter studenten för att jag skulle iväg och plugga, men det känns nästan ironiskt att jag läser teknisk fysik men inte klarar av att ta körkort. Nu har jag en bokad uppkörning nästa sommar(extrema köer på uppkörningar också) och det vore så skönt att klara det och få det avklarat.

    Stort lycka till med ditt körkort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *